Zonne- energie bestuurt nu ook onze zonneschermen

Ben je vast besloten je woning en interieur tegen de schadelijke ultra-violette stralen van de zon te beschermen met zonneschermen? Overweeg dan zeker de mogelijkheid om je toekomstige zonneschermen te laten functioneren op je zonnepanelen. Dergelijke energievriendelijke zonneschermen bieden ons veruit het meeste comfort. Ze bieden ons tal van extra troeven troeven om ons leven gemakkelijker en dus aangenamer te maken. Steekt de wind een tandje bij, dan rollen onze zonnenschermen zich automatisch op. Dat is eveneens het geval bij het vallen van de eerste regen druppels.

Onze zonneschermen kunnen uiteraard gemakkelijk met de hand afgerold of opgetrokken worden. Met het ouder worden is dat natuurlijk een ander paar mouwen. Wat als je gezondheid of conditie te wensen overlaat, en je zonnewering met de hand uitrollen een dagelijkse marteling wordt? Het zal dan ook niemand nog verwonderen dat steeds meer landgenoten voor autmatische zonnewering kiezen. We kunnen deze zowel electrisch als met de energie van onze zonnepanelen laten functioneren.

Zonne- energie nu ook voor onze zonneschermen

Onze zonnewering kan voortaan ook bedient worden dankzij de energie die door onze zonnepanelen wordt voort gebracht. Dit is ongetwijfeld het laatste snufje in de sector van de zonnewering. De meest recente modellen zijn compleet onafhankelijk in hun energieverbruik, en dit dankzij de milieuvriendelijk techniek van zonne- energie. Ze kunnen meestal zelfs over de volledige breedte van onze woning geïnstalleerd worden. Met het besturen van onze zonneschermen door zonnepanelen kunnen we ons
interieur maximaal beschermen tegen het zonlicht.

Zonnescherm reageert op veranderde weersomstandigheden

Dankzij de besturing van onze zonneschermen op zonne- energie, wordt onze automatische zonnewering beschermt tegen alle weersomstandigheden. Dankzij een ingebouwde windmeter rolt ons zonnescherm automatisch op van zodra de wind opsteekt. Een ingebouwde pluviometer rolt ons zonnescherm op zijn beurt op vanaf het vallen van de eerste regendruppels. Beide systemen verhogen de levensduur van ons zonnescherm aanzienlijk, zodat de investering al vlug is terug verdient.

Zonnewering met tijdsklok

We kunnen dit systeem verder uitbreiden met een tijdsklok, zodat we het tijdstip dat ons zonnescherm moet uit- of weer opgerold worden, vooraf kunnen instellen. Deze zonneschermen op zonne- energie bieden ons niet alleen extra comfort en veiligheid. Door een effici├źntere zonnewering besparen ze ook energie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,