Zo kopen we goedkope en toch veilige autobanden

bandenVorig jaar werden in ons land maar liefst 25 procent of één op vier wagens tijdens hun verplicht jaarlijks bezoek aan de autokeuring afgekeurd. Belangrijkste oorzaken waren ernstige gebreken aan de remmen, en de staat van onze autobanden. Verwonderlijk, want uitgerekend twee zaken die rechtstreeks met ieders wegveiligheid te maken hebben. Het vervangen van onze autobanden is dan ook een dure aangelegenheid. Het maakt ons budget al vlug enkele honderden euro’s lichter. Hoe kopen we goedkope en toch veilige autobanden, en zijn tweedehands autobanden een goede zaak?

Het kiezen van de juiste, en dus veilige autobanden is niet gemakkelijk. Wanneer zijn onze autobanden aan vervanging toe? Ondertussen is het het er wel iedereen over eens: de banden zijn ongetwijfeld één van de belangrijkste onderdelen van onze auto. Een toch wordt de kwaliteit en de staat ervan teveel over het hoofd gezien. Onze banden zijn niet alleen van levensbelang voor alle weggebruikers, ze beïnvloeden ook in belangrijke mate ons rijcomfort.

Diepte bandenprofiel belangrijk

Het moment waarop onze banden aan vervanging toe zijn, wordt in hoofdzaak bepaald door de diepte van hun profiel. Wettelijk moet dit minimum 1,6 millimeter bedragen. De minimum profieldiepte van winterbanden is vier millimeter. Nieuwe banden hebben een profieldiepte van gemiddeld acht millimeter. Onze remafstand wordt reeds drastisch verlengt vanaf een profieldiepte van zes millimeter…

Goedkope en toch veilige autobanden, kan dat?

Bestaan goedkope en veilige autobanden? Als we ook hier kijken en vergelijken, is dat zeker mogelijk. Dé manier om ze aan de haak te slaan, is het internet. Online kiezen van autobanden doet ons besparen. De prijs van onze autobanden hangt uiteraard af van het type band en van zijn afmetingen. Een nieuwe, budgetvriendelijke autoband kost gemiddeld zestig euro.

Koop online en bespaar tot 50% op nieuwe autobanden

Via het internet kopen we de goedkoopste autobanden . De gespecialiseerde website http://www.banden-pneus-online.be maakt er een erezaak van nieuwe banden tot 50%
goedkoper te leveren. Afhankelijk van hun beschikbare voorraad, garandeert men ons hier prijzen waarvan de concurrentie alleen maar kan dromen. Deze gespecialiseerde website werkt nauw samen met alle vooraanstaande leveranciers van autobanden, waardoor men deze reuze- kortingen kan aanbieden. En omdat men geen voorraad moet aanleggen, kan men ook hier extra besparen.

Koop autobanden buiten het seizoen voor absolute bodemprijs

Wil je nieuwe banden aan absolute bodemprijs, koop ze dan bij voorkeur buiten het seizoen.Wie bijvoorbeeld in november winterbanden koopt, betaalt gemiddeld het dubbele van autobestuurders die reeds in de zomer hun winterbanden aanschaffen.

Banden worden gratis thuis geleverd

Hoe gaat het kopen van nieuwe autobanden bij banden-pneus-online in zijn werk? Nadat we onze bestelling hebben geplaatst en online betaald, worden onze banden ofwel aan huis of bij één van de montagecentra waarmee nauw wordt samengewerkt afgeleverd. Voor de levering heeft men gemiddeld gemiddeld drie dagen nodig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,