Zo kies je voor de goedkoopste energieleverancier

Als gevolg van de dure energieprijzen zijn we allemaal voortdurende op zoek naar de goedkoopste energieleverancier van België. Nu je al enkele jaren je energieleverancier kunt kiezen is het veranderen van energieleverancier er veel gemakkelijker op geworden. Door de verschillende energieleveranciers met mekaar te vergelijken kun je met enkele muisklikken de goedkoopste energieleverancier in België gemakkelijk vinden. Kortom, welke energieleverancier is het goedkoopst en doet je dus het meeste besparen op je energierekening?

Als je over een beperkt budget beschikt en je voorkeur niettemin naar zonnepanelen gaat, is het gloednieuwe concept van energieleverancier Gloww beslist iets voor jou

Als je over een beperkt budget beschikt en je voorkeur niettemin naar zonnepanelen gaat, is het gloednieuwe concept van energieleverancier Gloww beslist iets voor jou

 

Met het vrijmaken van de energiemarkt kunnen we gemakkelijk van energieleverancier veranderen. De prijs is daarbij een van de doorslaggevende argumenten. Bij het kiezen van de goedkoopste energieleverancier hebben we echter ook meer en meer aandacht voor het milieuaspect, voor groene energie kortom. Daarbij denken we dan in de eerste plaats aan groene energie via windmolens en… zonnepanelen. Zonnepanelen leveren niet alleen de goedkoopste energie, ze zijn bovendien ook milieuvriendelijk.

Dure investering

In het originele concept van Gloww betaal je slechts een eenmalige en beperkte installatiekost voor je zonnepanelen

Er zouden veel meer consumenten voor zonnepanelen kiezen als hiermee niet zo’n grote investering gemoeid was. Het plaatsen van zonnepanelen betekent al vlug een investering van gemiddeld 10000 euro en daar schrikken vele landgenoten voor terug. Zonnepanelen leveren zowel goedkope energie als milieuvriendelijke energie en betalen op termijn zichzelf terug. Die terugbetaal periode bedraagt volgens experts gemiddeld tussen de acht en tien jaar.

Het kan anders met Gloww

Als je over een beperkt budget beschikt en je voorkeur niettemin naar zonnepanelen gaat, is het gloednieuwe concept van energieleverancier Gloww beslist iets voor jou. Gloww levert goedkope elektriciteit via zonnepanelen met een minimum aan investeringen. In dit nieuwe concept betaal je een eenmalige installatiekost van nog geen vierhonderd euro, 365 euro om precies te zijn. Daarna betaal je enkel voor de energie die je verbruikt. Op die manier is Gloww ongetwijfeld een van de goedkoopste energieleveranciers van ons België. Met Gloww bespaar je jaarlijks gemiddeld 15% op je energiefactuur en dit gedurende een periode van 25 jaar. Je jaarlijkse energiefactuur stijgt uitsluitend met de indexaanpassing. Zo weet je wat je binnen pakweg tien jaar voor je energie zal betalen en word je nooit voor onaangename verrassingen geplaatst. Verbruikersorganisaties becijferden dat Gloww één van de goedkoopste energieleveranciers van België is.

Zowel het onderhoud als eventuele herstellingen van je zonnepanelen kosten je in het Gloww- concept géén euro

Zowel het onderhoud als eventuele herstellingen van je zonnepanelen kosten je in het Gloww- concept géén euro

Installatie in functie van je verbruik

Gloww plaatst, onderhoud en herteld je zonnepanelen. Het bedrijf zorgt voor alles. De grootte van je installatie wordt bepaald in functie van je stroomverbruik. Dat zorgt ervoor dat je nooit stroom opwekt die je niet gebruikt. Met Gloww geniet je zo van de vele voordelen van de goedkoopste energieleverancier. Je krijgt iedere twee maanden een overzichtelijke energiefactuur in de bus. Met deze aanpak bespaar je iedere maand even veel op je energiefactuur als diegenen die hun zonnepanelen zelf moesten investeren. Je jaarlijkse besparing wordt ook steeds groter. De klassieke energieprijs stijgt elk jaar immers veel sterker dan het vast geïndexeerd tarief van Gloww.

De voordelen van zonnepanelen

Je geniet zo niet alleen van de goedkoopste energieleverancier van België, maar tegelijk van de vele voordelen van zonnepanelen:

  • Onderhoudsvrij: Gloww plaatst niet alleen je zonnepanelen. Deze goedkoopste energieleverancier van België zorgt ook voor het volledige onderhoud van je installatie
  • Geen herstellingskosten: eventuele herstellingen worden eveneens door Gloww uitgevoerd
  • Milieuvriendelijk: je gebruikt uitsluitend groene en dus milieuvriendelijke stroom
  • Meerwaarde: zonnepanelen geven een belangrijke meerwaarde aan je woning
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , ,