Zo kies je de beste kussens voor je loungeset

Niets is gezelliger dan met het ganse gezin te genieten en te ontspannen in je tuin. Om dat mogelijk te maken is er echter meer nodig dan goede tuinmeubelen of een trendy loungeset.

Zonder perfecte kussens voor je loungeset is onbezorgd genieten en relaxen in je tuin onmogelijk. Maar waar vind je perfecte kussens voor je loungeset?

Goed passende kussens voor je loungeset zorgen voor maximaal zitcomfort

Goed passende kussens voor je loungeset zorgen voor maximaal zitcomfort

 

We brengen steeds meer tijd door in onze tuin. Dat maakt ons alsmaar creatiever als het om de inrichting van onze tuin gaat. Zo maken we meer en meer onze tuinmeubelen, of ons loungeset of loungebank voor in de tuin zelf. Ontspannen en relaxen in je eigen tuin met een loungeset die je zelf maakte, dat is toch dubbel genieten?

De beste kussens voor je loungeset

Is je zelf gemaakt loungeset of tuinset klaar, dan kan je zoektocht naar de meest geschikte kussens voor je loungeset beginnen. Hoe hoger de kwaliteit en hoe beter je kussens passen, hoe meer je kan genieten, ontspannen en relaxen in je eigen tuin. Het vinden van de meest geschikte loungekussens met de juiste maat is lang niet zo gemakkelijk dan het lijkt.

Daar komt nu dus verandering in. Specialist in maatwerkproducten Nofruit, de opvolger van Loungecreator speelt hierop in en brengt de oplossing. HIER  kun je zelf je kussens op maat van je loungeset samenstelt. Kan het nog eenvoudiger? Dankzij maatkussens.nl is het vinden van perfect passende kussens voor je zelf gemaakt loungeset of je tuinset écht kinderspel.

Kussens voor je loungeset passen bij je tuin

Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van hun woon- en leefomgeving. Op maatkussens.nl kan je bij het samenstellen van de perfecte kussens voor je loungeset zelfs het materiaal en de kleur van je kussens bepalen. Zo ben je in staat de tuinkussens compleet af te stemmen op de rest van de tuin.

En om het plaatje helemaal compleet te maken kun je uiteraard nog op zoek naar een mooie buitenkeuken. Zo staat niets nog een perfect buitenleven tot in de late uurtjes en dit in je eigen tuin in de weg.

Een loungeset met bijhorende kussens bepalen mee de sfeer in je tuin

Een loungeset met bijhorende kussens bepalen mee de sfeer in je tuin

 Weerbestendig

Bent je het beu om bij iedere regenbui de kussens van je tuinset of van je loungeset naar binnen te halen? Kies dan voor kussens op maat in de speciale all- weather uitvoering. Deze kussens zijn meestal gemaakt uit textileen, een lichte, weerbestendige stof die geen vuil of vocht opneemt. Dankzij het UV- filter verkleuren de kussens nooit. En ongelukje is altijd vlug gebeurd, zeker als je nog jonge kinderen hebt. Kies daarom steeds  kussens voor je tuinset die gemakkelijk wasbaar op zijn dertig graden.

Kussens die passen bij je tuinmeubelen

Tuinkussens met een bijzondere kleur of textuur geven je loungeset extra uitstraling. Kies voor kussens van een polyester- katoenmix (zwart, grijs, naturel en taupe) voor een neutrale uitstraling. Hoe je meer van een trendy look? Ga dan voor de hagelwitte skai- kussens die je tuin een exclusieve uitstraling geven. Kies steeds tuinkussens op maat en in de stijl die het best bij je tuinmeubelen of je loungeset past.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,