Ziekenfonds: prijs en voordelen van Partena onafhankelijk ziekenfonds

Moet je nog bij een ziekenfonds aansluiten of wil je overstappen naar een ander ziekenfonds? Overweeg dan zeker een aansluiting bij het onafhankelijk ziekenfonds Partena. Bij Partena ben je géén nummer maar krijgt iedereen een persoonlijke behandeling. Dat is lang niet alles, Partena biedt je heel wat meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van vervangingsinkomens.

Een ziekenfonds is er niet alleen in tijden van ziekte of een ziekenhuisopname. Je weet pas hoe efficiënt een ziekenfonds is als je er ook met persoonlijke problemen terecht kan.

Waarom dan wel kiezen voor Partena onafhankelijk ziekenfonds? Een van de belangrijkste pijlers die het succes van Partena uitmaken is ongetwijfeld hun persoonlijke aanpak en dienstverlening. Klanten kiezen zeker ook voor een  uitgebreid pakket voordelen en diensten die hen door Partena wordt aangeboden: van optiek tot vakanties, van bewegen tot langer thuis wonen. Partena biedt zijn leden extra zekerheid dankzij haar uitgebreide  hospitalisatieverzekering Hospitalia en tandverzekering Dentalia Plus. Het is dankzij deze individuele en persoonlijke aanpak en constante aandacht voor kwaliteitsverhoging van zorg en bijstand dat Partena zich meer en meer blijft onderscheiden van de andere ziekenfondsen.

Nieuwe extra diensten

Partena past zich zoveel mogelijk aan de wijzigende noden van ziekenzorg en dienstverlening aan. Om dit waar te maken, zoeken  de specialisten van Partena voortdurend  naar nieuwe en innovatieve diensten. Partena telt nu al 210.000 leden en dit aantal neemt nog dagelijks toe.

De voordelen van een aansluiting bij Partena onafhankelijk ziekenfonds:

 • Bereikbaarheid: Partena is zeven dagen op zeven bereikbaar, en dit waar en wanneer het de klant past.
 • Kwaliteit en onafhankelijkheid: Partena is voortdurend op zoek naar de verbetering van zijn dienstverlening en naar vernieuwing om zich zoveel mogelijk aan te passen aan de noden van ziekenzorg en dienstverlening voor jongeren, gezinnen en senioren.

  Partena onafhankelijke ziekenfonds is er voor het ganse gezin, van bij de geboorte…

 • Voordelige pakketten: Partena biedt zijn leden een optimale bescherming dankzij relevante voordelen gebundeld in voordelige pakketten.
 • Gezonder leven: Partena biedt je alternatieve behandelingen, brilglazen en lenzen,…
 • Persoonlijk comfort op ieders maat: je kan op Partena ook rekenen voor zowel poets- als strijkhulp, en opmerkelijke kortingen in diverse webshops.
 • Tandverzorging: de terugbetalingen van tandhygiëne en tandverzorgingen gaan tot maar liefst 1000 euro.
 • Hospitalisatie: je geniet bij Partena onafhankelijk ziekenfonds van een uitgebreide hospitalisatieverzekering. Deze werd door Testaankoop uitgeroepen tot de hospitalisatieverzekering met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
 • Kinderen en vakantie: kortingen op vakanties en meerdaagse activiteiten.
 • Logopedie: die tot 650 euro terugbetaald.
 • Babyvoordelen: bij Partena heb je als toekomstige ouders de keuze tussen een geboortepremie van 400 euro of 500 euro luiervoordeel.
 • Zorgbehoevend: uitleendienst, gezinszorg, enz.

En ook oma en opa kunnen op een uitgebreide dienstverlening van Partena onafhankelijk ziekenfonds rekenen

 • Zelfstandigen: uitgebreid voordelenpakket, optimaal verzekerd met hospitalisatieverzekering en tandverzekering.
 • Persoonlijke aanpak: Partena staat dag en nacht klaar voor diegenen die hulp nodig hebben.
 • Overstappen: je overstap wordt volledig door Partena geregeld.

Gratis bij je lidmaatschap

Naast het vlug en correct uitbetalen van doktersbriefjes biedt Partena je tal van gratis voordelen bij je lidmaatschap:

 • Online kantoor: meer tijd voor jezelf en minder paperassen. Beheer je dossier online, volg je geneesmiddelenverbruik op de voet, krijg automatisch bericht van je terugbetaling, download gemakkelijk attesten en documenten. Zeven dagen op zeven, waar je wil, zelfs mobiel.
 • Relevante terugbetalingen en voordelen: bril en lenzen, homeopathie, sportclub, osteopathie, vaccinaties, diabetes, overgewicht, poetshulp.
 • Voordelen die met je gezin meegroeien: 400 euro geboortepremie of een luierrekening van 500 euro. Kraamzorg, kinderopvang, poetshulp, oppas als je kind ziek is, extra kortingen op logopedie, kampen, sportclubs en vakanties.

Extra zekerheid

Wil je je gezin extra beschermen tegen hoge ziekenhuis- en tandzorgkosten? Op Partena kan je rekenen:

 • Hospitalia Plus: hospitalisatieverzekering met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het comfort van een eenpersoonskamer, terugbetaling van ereloonsupplementen, geen franchise.
 • Dentalia Plus: elk jaar tot 1.000 euro terugbetaling voor het plaatsen van blokjes en tandimplantaten, orthodontie.

Prijs Partena ziekenfonds: de verplichte ziekenfondsbijdrage bedraagt  7,20 euro per maand, per titularis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,