Zalando: modieuze schoenen en kleding koop je online bij Zalando

Alle vrouwen hebben iets met schoenen, de ene al wat meer dan de andere. Sommigen zijn er zelfs dolverliefd op en hebben er als echte verzamelaars kasten vol van! Is het groeiend succes van Zalando, een van oorsprong Duitse webwinkel van schoenen, kleding en mode accessoires dan nog te verwonderen? Zalando verovert Europa dan ook in sneltreinvaart. Schuchter gestart in 2008 telt het vandaag meer dan duizend werknemers en honderdduizenden tevreden klanten. Wat zijn de belangrijkste troeven van Zalando en wat onderscheid het van de vele andere webwinkels in dit marktsegment?  Kortom, wat maakt van Zalando jou favoriete kleding webshopbij uitstek?

Vrouwen hebben iets met schoenen, maar zeker ook iets met de gespecialiseerde webshop Zalando

In het succesverhaal van Zalando speelt Nederland ongetwijfeld een hoofdrol. Samen met Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk is Nederland een van de belangrijkste pijlers van deze webwinkel. Recent gestart in België, wordt Zalando ook daar steeds populairder. Om dit succes te verzekeren, beschikt Zalando over enkele overtuigende troeven.

Gratis verzending Zalando

Een van de belangsrijkste troeven is ongetwijfeld zijn ongekende service. Zalando wordt door zijn ontelbare tevreden klanten niet alleen gewaardeerd voor de kwaliteit van zijn producten, maar zeker ook voor zijn gratis verzending. Dat maakt in vergelijking met andere webwinkels een groot verschil uit. Bij de meerderheid van hen moet je voor verzending immers betalen, gemiddeld zo’n vijf euro en in vele gevallen zelfs meer. En hier stopt de service van Zalando niet. Inderdaad, niet alleen het verzenden van je bestelling is volledig gratis. Het kan altijd gebeuren dat je van je bestelde kleding en/of schoenen en accessoires méér had verwacht. Dan maakt Zalando ook daar niet het minste probleem. Je kan zelfs alles gratis terugsturen! Bij je bestelling zit zelfs een extra verpakking waarmee je alles vlekkeloos kan terugsturen. Een extra troef is ongetwijfeld de bedenktijd, die bij Zalando maar liefst honderd dagen bedraagt. Dat is in geen enkele andere webwinkel het geval.

De kleurrijke Zalando verpakking is een vetrouwd beeld in vele gezinnen. Na Nederland nu ook meer en meer in België

Zalando kortingscode

Een andere troef waarmee Zalando zijn klanten weet te charmeren zijn ongetwijfeld de Zalando kortingcodes. Dat maakt shoppen bij Zalando uiteraard leuk én voordelig. Zalando biedt je maandelijks steeds nieuwe en aantrekkelijke kortingcodes. Die ontvang je stipt in je mailbox, rechtstreeks van Zalando. Ben je geïnteresseerd in deze kortingcode, dan kun je daarvoor terecht op de website van deze winkel. Registreren is kinderspel! Tal van andere websites bieden deze kortingcodes eveneens aan. Met die kortingcodes kan je nog voordeliger kiezen en kopen bij Zalando en dit vanuit je luie zetel! Deze kortingcodes bedragen zelfs 20 procent en in vele gevallen zelfs méér!

Ruime keuze Zalando

Vrouwen houden van schoenen, zoveel is duidelijk. Sommigen zijn er zelfs dolverliefd op

Bij Zalando heb je een ruime keuze, hun assortiment is uitgebreider dan bij om het even welke andere webwinkel. Zalando verkoopt alle populaire kleding- en schoenenmerken aan verbluffend lage prijzen. Zo biedt Zalando modieuze dameskleding voor iedere gelegenheid. Maar de herencollectie in alle maten, modellen en merken moet er zeker niet voor onderdoen. Zalando ziet daarbij zeker ook de kinderen niet over het hoofd. Het Zalando assortiment varieert van kleurrijke trainingspakken tot (sport) schoenen en andere sport kleding tot zwangerschapskleding.

Zalando lounge

Sinds kort kun je bij Zalando ook terecht voor alle woning artikelen en dit in zijn exclusieve Zalando Lounge. In deze collectie beddengoed, tafels, banken, stoelen en alles wat nodig is voor een gezellig thuis geniet je overigens van dezelfde voordelen als in de ruime en voordelige kleding- en schoenencollectie van Zalando!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,