Waterbedden: prijzen worden bepaald door zijn stabiliteit

Je matras is aan vervanging toe, en dit keer koos je voor een waterbed. Op wat moeten we letten bij de aankoop van ons waterbed? Door welke factoren wordt de prijs van ons waterbed bepaald, en welk prijskaartje hangt er aan een degelijk waterbed?

Velen dromen van een waterbed, maar gaan ervan uit dat hun wens uiteindelijk bij dromen zal blijven wegens te duur. Dat is een misvatting. Een goed waterbed hoeft niet méér te kosten dan een een klassiek bed. Een goed water heb je al voor gemiddeld zo’n 700 euro. Voor deze prijs slapen we dan ook bijzonder comfortabel, zonder ongemakken. Zeg nu zélf: dat is toch deze prijs méér dan waard?

Waterbedden : prijzen hangen af van afmetingen en stabiliteit

De prijs van ons waterbed varieert van zo’n zevenhonderd tot enkele duizenden euro’s. Wat beïnvloed de prijs van ons waterbed?
Het prijskaartje hangt in belangrijke mate af van zijn afmetingen en van zijn stabiliteit. Hoe groter de omvang en de stabiliteit, hoe duurder. Op een volledig gestabiliseerd waterbed is het uiteraard veel aangenamer slapen dan op een waterbed met een mindere stabiliteit of een klassieke matras. Kies je voor een degelijk gestabiliseerd waterbed, ga dan voor een exemplaar met een hoge graad van stabiliteit. De graad van stabiliteit van ons waterbed wordt aangeduid met de letter F. Een goede stabiliteit varieert tussen F6 en F10.

Luxueuze en trendy waterbedden: prijzen gaan snel hoogte in

Net als bij onze klassieke matras, hangt de prijs van ons waterbed in de eerste plaats af van het gekozen materiaal en de uitvoering. Hoe luxueuzer de uitvoering hoe hoger de prijs. Mits ons vooraf goed te informeren, hebben we in de meer voordelige standaarduitvoeringen reeds degelijke en comfortabele waterbedden. Kies je voor een
trendy waterbed dan loopt de prijs uiteraard op, en kan dan wel enkele duizenden euro’s bedragen. Een waterbed is het belangrijkste meubel in onze slaapkamer. Zorg er bij de aanschaf voor dat de stijl van je waterbed bij het interieur van je slaapkamer past. Stel vooraf je budget vast en wijk daar niet van af. Degelijke waterbedden : de prijzen variëren van gemiddeld tussen de 700 en 1600 euro.

Een waterbed biedt ons hoog slaapcomfort

Een waterbed biedt ons met zijn verwarmde matras en zijn hoge graad van stabiliteit, een aangenaam slaapcomfort. Bij het eerste gebruik van een waterbed, is het uiteraard even wennen geblazen, maar eens de ‘inslaapperiode’ achter de rug, is het slaapcomfort van ons waterbed ongeëvenaard.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,