Voortaan ook geld verdienen via Facebook

De opgang van facebook is niet meer te stuiten.  Nu al bijna vijf miljoen landgenoten zijn actief op deze social network site en hun aantal neemt nog steeds toe. En ook steeds meer grotere bedrijven vinden hun weg naar Facebook, en hebben er hun eigen pagina, meestal zelfs met duizenden bezoekers. Er is nu ook goed nieuws voor al diegenen die met hun facebookpagina geld willen verdienen. De gloednieuwe website Facemij stelt als eerste iedereen in staat geld te verdienen met zijn/haar facebookpagina dankzij het plaatsen van gesponsorde berichten.

 

 

Facemij is uiteraard lang niet de enige website die het mogelijk maakt via gesponsorde berichten bij te verdienen. De Nederlandse site Facemij is wél de eerste om zo’n  gesponsorde berichten mogelijk te maken op Facebook. Daar bestaat alvast een uitgebreide markt voor, want welk zelf respecterend bedrijf bezit tegenwoordig over géén Facebook- pagina?

Duizenden volgers

 

Inderdaad, ieder merk en bedrijf  beschikt over een facebookpagina. Duizenden bezoekers zijn daarbij zeker geen uitzonderingen, maar meer en meer algemene regel. Tot hiertoe leverden al die ‘likes’ geen rooie duit op. Met Facemij komt daar nu dus duidelijk verandering in. Deze gespecialiseerde website maakt het voortaan inderdaad mogelijk om met gesponsorde berichten geld te verdienen met je facebook- pagina. Daar blijkt ook vanuit het bedrijfsleven ontzettend veel vraag naar te bestaan. Facemij heeft de laatste jaren al heel wat ervaring op dit gebied. Inderdaad, het bedrijf achter Facemij is Blogmij, nu al ruim vier jaar actief met ‘sharen’ van online content. Twee jaar geleden bracht het bedrijf  met overweldigend succes Twitmij op de markt. Met de exploisieve groei van Facebook kon een vergelijkend initiatief moeilijk langer uitblijven.

 

Ook intressant voor bloggers 

 

Net als facebook en twitter, is ook bloggen enorm populair. Haast iedereen heeft nu zijn eigen blog, over de meest uiteenlopende onderwerpen. De voorbije vier jaar groeide Blogmij dan ook uit tot een van de grootste advertorial- netwerken op het vlak van onafhankelijke weblogs. Dagelijks worden duizenden reclameboodschappen geplaatst niet alleen in opdracht van media- en reclamebureau’s, maar ook steeds meer en meer in opdracht van rechtstreekse adverteerders. Deze hebben allen maar één doel voor ogen, namelijk hun advertenties en publiciteitscampagnes in de aandacht brengen van hun doelgroep, door gebruik te maken van advertorials op passende weblobs. Blogmij is met 1.500 onafhankelijke weblogs een van Nederlands grootste online content verspreiders.

Faceboek steeds populairder

 

Het is eigenlijk verwonderlijk dat niemand eerder op de idee kwam om gesponsorde berichten op je Facebook- pagina aan te bieden. Facebook blijft groeien, en dit ondanks het feit dat nu al bija vijf miljoen Belgen op dit social network site een account hebben aangemaakt. Nederland volgt, want nadat daar Hyves lange tijd alleenheerser was, begint door nu ook Facebook langzaam maar zeker aan die monopoliepositie van Hyves te knagen. Het laatste jaar steeg daar het aantal Facebookers met méér dan één miljoen gebruikers. En zeg nu zelf,  een potentiële markt van meer dan tien miljoen Nederlandstaligen kan toch geen enkel bedrijf zomaar links laten liggen? Wil je uitgebreider kennismaken met deze mogelijkheden om je Facebook- en/of twitterpagina en je blogberichten te laten sponsoren dan kan je daar respectievelijk op Facemij.nl, Twitmij.nl en Blogmij.nl voor terecht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,