Voortaan je E- books gratis downloaden

E- books vinden meer en meer hun  weg naar de multimedia consument. Het gaat nu zelfs al zo ver dat internetwinkel Amazone nu al meer E- books verkoopt dan hardcovers. Met Bookboon duikt er nu een website op waar je deze E- books zomaar gratis kan  downloaden. Het betreft een internationaal project met vertakkingen naar tal van landen. Het kan dan ook niet anders of bookboon moet op een korte tijdspanne een  enorm succes worden. En  dat is het ook. Het aantal leeslustigen  dat zo’n  E- book gratis download, neemt maandelijks fors toe.
 
In de toekomst kan  je dus je E- books gratis downloaden in pdf op Bookboon. De digitale boeken die je momenteel gratis kunt downloaden op bookboon kan zijn geschreven in het Nederlands en het Engels. Het betreft een internationaal project, met versies van deze website in nu al twintig landen. Deze E- books kan je zowel op het scherm van je pc als op je E- reader lezen, zelfs afprinten behoort tot de mogelijkheden.

Honderden  boeken beschikbaar

Op bookboon kan je de meest uiteenlopende genres als reisgidsen, business boeken, studieboeken en romans gratis downloaden. Dit initiatief staat dan nog wel in zijn kinderschoenen, maar het aanbod E- boeken is momenteel toch al enkele honderden titels groot. Dit ganse project wordt gefinancierd met  advertenties. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,