Voordelig kopen via online veilingen faillissementen

Online geld verdienen van thuis uit is ook bij ons goed ingeburgerd. Online veilingen van faillissementen worden dan ook steeds populairder. Via gespecialiseerde sites is het nu mogelijk om de meest uiteenlopende goederen te kopen of te verkopen. Het aanbod varieert van meubelen en huishoudapparaten tot vakanties, auto’s en… zelfs huizen. Waar kan je terecht voor het online veilingen van faillissementen, en hoe gaat dat precies in zijn werk? Hoe betrouwbaar zijn dergelijke sites, en waar moet je op letten om voordelig te kopen via online veilingen van faillissementen?

Op internet vind je meer en meer online veilingsites die complete inboedels en goederen uit faillissementen te koop aanbieden. Met deze inboedelveilingen kan iedereen goede zaken doen, zeker jongeren en pas gehuwden en samenwonenden. Mits het nodige geduld, kan je super voordelig complete inboedels kopen.  Het gaat vooral om meubelen en huishoudapparaten, maar zelfs sanitair materiaal komt op deze sites onder de veilinghamer terecht. Zowel particulieren als zelfstandigen mogen een bod uitbrengen. De te koop aangeboden voorwerpen, kavels in vakjargon, worden op de meeste veilingsites afgebeeld met een foto, zodat je geen kat in een zak koopt. Je brengt online een bod uit, maar moet daarbij meestal een minimum bedrag respecteren. Bracht je het hoogste bod uit, dan moet je voor een afgesproken datum je goederen afhalen. Troostwijk Auctions en BVA- auctions zijn hier de belangrijkste spelers op de groeiende markt van websites die online veilingen van faillissementen organiseren.

Voordelig je vakantie kopen via online veilingen

Er is online echter nog veel meer te koopen via online veilingen. Zo is het vandaag mogelijk voordelig je vakantie te boeken of hotelovernachtingen te reserveren. Met zo’n vakantieveiling kan je extra voordelige last minute vakanties kopen. Dergelijke sites zijn ook intressant voor het goedkoop boeken van citytrips en weekendarrangementen. Ben je enkel geïntresseerd in hotelovernachtingen dan kan je ook daar voor op deze veilingsites terecht. Je biedt online op het aanbod van je keuze. De hoogste bieder heeft zijn voordelige vakantie of hotelovernachtingen te pakken en krijgt de nodige vouchers thuis gestuurd.

Online veilen van vastgoed

Het online veilen van woningen wordt steeds populairder. Via gespecialiseerde veilingsites kan je bieden vanaf een minimum bedrag. Biedingen worden hier meestal in een gesloten omslag via de notaris gedaan. Wordt je bod aangenomen, dan ben je wél verplicht de woning ook te kopen…

Voordelig luxe goederen kopen via sms

Er worden ook allerlei luxe goederen online verkocht, maar het gaat dan niet om een echte veiling. Je biedt op de goederen via sms. Je bod moet zo laag mogelijk zijn. Het gaat hier meer om een kansspel dan om een klassieke verkoop. Bracht je het laagste bod uit, dan is de waardevolle aanbieding van jou. Het gaat hier van flatscreen tv’s, iphones, wii en spelconsoles, maar zelfs auto’s worden op deze manier verkocht!

Hoe betrouwbaar zijn deze veilingsites?

Het gaat hier meestal om betrouwbare aanbieders, maar waakzaamheid blijft uiteraard geboden. Lees aandachtig de voorwaarden, want die verschillen van site tot site. Vergeet ook niet dat er kosten zijn verbonden aan het kopen of verkopen van goederen op deze veilingsites. Vooral voor het kopen van auto’s en woningen is het belangrijk dat je de prijzen vergelijkt op verschillende sites, vooraleer de knoop definitief door te hakken. Zo weet je perfect hoeveel de aangeboden auto’s of huizen écht waard zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,