Voordelig genieten van je zomervakantie met deze vroegboek kortingen

Dromen zijn meestal bedrog maar dat is gelukkig toch niet altijd het geval. Met de eindejaarsfeesten achter de rug, denken we allemaal aan onze zomervakantie en daar speelt de meerderheid der vakantie organisatoren uiteraard wat graag op in. Daar profiteert ten  slotte iedereen van, want hoe vroeger je boekt, hoe groter je vroegboek korting en je andere voordelen. De komende weken kan je vanuit je luie zetel je droomvakantie met de grootste vroegboek korting kiezen. De meerderheid der touroperators zijn er klaar voor en ook dit jaar pakken ze met tal van voordelen en acties uit.

Wie zijn komende zomervakantie het vroegst boekt, geniet uiteraard van de grootste vroegboek korting!

Traditiegetrouw is Neckermann  jaarlijks een der eersten om zijn gloednieuw zomeraanbod en zijn verrassende voordeelacties officieel bekend te maken. En dat is steeds meer dan de moeite waard, want bij Neckermann vind iedereen ongetwijfeld zijn gading tussen honderden kwaliteitsvakanties aan verrassende voordeelprijzen. Bij Neckermann.be kan je zowel terecht voor een citytrip of een kortbij vakantie als voor een voordelige last minute, voor een vliegvakantie of een exotische veraf bestemming.

Pakken die vroegboekkorting!

Bij Neckermann geniet je niet alleen van maar liefst 30 procent vroegboek korting. Deze  befaamde touroperator biedt je nog heel wat andere en allemaal even aantrekkelijke voordelen. Ben je er ook dit jaar vroeg bij en boek je de komende dagen je favoriete zomerse vakantiebestemming dan geniet je ongetwijfeld de grootste (kinder)kortingen, en boek je je zomervakantie voor 14 januari dan geniet je bij Neckermann van een extra korting van 50 euro. Bij Neckermann ben je met de laagste prijsgarantie altijd zeker van het meest budgetvriendelijke prijskaartje. Vind je elders je zomerse vakantiebestemming goedkoper dan krijg je niet alleen het prijsverschil terug betaald, maar ook een extra cash korting van 100 euro. Op populaire vakantiebestemmingen naar Marokko, Gran Canaria, Tunesië en Turkije geniet je bij Neckermann een korting van gemiddeld 44 procent.

Op populaire vakantiebestemmingen naar Marokko, Gran Canaria, Tunesië en Turkije geniet je bij Neckermann een korting van gemiddeld maar liefst 44 procent.

Stunt van de dag

Neckermann.be maakt er een punt van om steeds een kwalitatief goede reis voor te stellen aan een interessante prijs. Uiteraard biedt Neckermann ook dagelijks verleidelijke promoties aan: zo zijn er de Neckermann stunt van de dag en de Neckermann Inpakken & Wegwezen- aanbiedingen. Door met Neckermann in zee te gaan wordt de aantrekkelijkste dagpromotie, de Stunt van de dag telkens op je site weergegeven. Elke dag verschijnt een andere stunt online. Je hoeft hiervoor niets speciaals te doen: de banner toont steeds automatisch de meest recente promotie.

Uit een recent onderzoek van consumentenorganisatie Test aankoop kwam Neckermann niet voor niets als goedkoopste touroperator uit de bus.

Goedkoop naar alle continenten met ThomasCook

Thomas Cook biedt de vakantiegangers zowel auto- als vlieg- en wintersportvakanties, citytrips en (exotische) wereldreizen naar alle continenten. Zowel vlieg- als autovakanties kunnen tot 50 dagen voor je afreis geruild worden. Deze ruilgarantie is geldig voor de komende zomervakantie en dit zowel voor wat  vlieg- , kampeer- bungalowvakanties, als autovakanties richting Frankrijk en naar alle Europese landen. Is de prijs van de gewijzigde vakantie hoger is dan je oorspronkelijk geboekte vakantie wordt het verschil door de klant betaald. Valt de prijs van je nieuwe vakantie lager uit, dan krijg je het verschil integraal terugbetaald. Deze ruilacties is evenwel niet geldig op lijnvluchten en voor wijzigingen naar promotie bestemmingen.

A view of Las Canteras Beach from La Puntilla....

A view of Las Canteras Beach from La Puntilla. Las Palmas de Gran Canaria (Gran Canaria), Canary Islands. Spain. (Photo credit: Wikipedia)

Sunweb.be: vier voordelen voor één euro

Zijn Griekenland en/of Turkije je favoriete vakantielanden, dan heeft online vakantie aanbieder Sunweb.be beslist iets voor jou!Naast deze twee landen nam deze online touroperator weer enkele nieuwe vakantiebestemmingen in zijn aanbod voor het komend zomerseizoen op. Voor al deze bestemmingen biedt Sunweb.be je goede redenen om je zonvakantie zo vroeg mogelijk te boeken.

 • Vroegboek korting: tot maar liefst 30 procent.
 • Luchthaven vervoer: je geniet bij Sunweb.be van vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem voor… één euro.
 • Annulatieverzekering: heb je bij deze vakantie organisator voor… jawel… één euro.
 • Brandstofgarantie: biedt je extra zekerheid voor… één euro.
 • Reis-en bagageverzekering: kost je bij Sunweb. be slechts één euro.
 • Vroegboekactie:loopt bij Sunweb.be tot en met 10 februari 2013.

Met Corendon naar Macedonië

Bij reisorganisator Corendon hebben de eerste boekers uiteraard de grootste kortingen en de meest aantrekkelijke keuze. Bijzonder voordelige vakantiebestemmingen zijn hier ongetwijfeld Turkije (vanaf 219 euro), Griekenkand (329 euro), Macedonië (269 euro), Tunesië (579 euro), Istanboel (330 euro) en Portugal vanaf 599 euro telkens voor acht dagen in half pensioen met vertrekdata vanaf april 2013.

Het wondermooie Macedonië wordt de komende jaren een populaire vakantiebestemming en daar speelt Corendon wat graag op in.

Goedkoop genieten bij Centerparcs

Hou je het bij voorkeur kortbij? Overweeg dan zeker een verblijf in een van de vakantieparken van Centerparcs. Je geniet er de komende zomervakantie van de bekende vroegboek voordelen gaande van 20 procent vroegboekkorting tot vijf gratis toppings naar keuze. Kinderen van vroegboekers kunnen de komende zomervakantie bij Centerparcs gratis eten en bij boeking van zeven nachten moet je bij centerparcs slechts… zes dagen betalen! Deze aantrekkelijke vroegboekactie bij Centerparcs loopt tot 17 februari!

 

Goedkoopste vliegtickets wereldwijd

 • Airstop.be: is als volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschap officieel erkend door Toerisme Vlaanderen. Op die manier mag Airstop mag bemiddelen tussen de klanten en luchtvaartmaatschappijen. In tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen is Airstop niet gebonden aan bepaalde leveranciers. Zo is Airstop in staat steeds de goedoopste vliegtuigtickets aan te bieden, en kunnen zij zich volledig richten naar de wensen van de klant. Tot 16 januari biedt Airstop aantrekkelijke vroegboekkortingen naar alle continenten.
 • CheapTickets:  is ongetwijfeld dé website voor het online boeken van al je vliegtickets. 

Op deze site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de meest voordelige prijzen. Niet alleen lijndienstvluchten worden aangeboden, maar ook lowcost carriers als Transavia.com, Ryanair en easyJet. 

Je kan hier zelf de beste tarieven opzoeken, vluchten met elkaar vergelijken en direct online reserveren. Betalen kan eenvoudig via onder andere iDeal en credit card.

Wekelijks kiezen duizenden voor de zekerheid van CheapTickets.be. De prijsbewuste consument vindt op CheapTickets voor elke gewenste reis een vlucht, zowel voor privé als zakelijke doeleinden.
 • Connections: is de Belgsich marktleider op het vlak van goedkope vluchttarieven wereldwijd. Connections biedt meer dan 66.000 genegotieerde vluchttarieven aan, met een specialisatie op lange afstandsvluchten. Op deze website vind je het meest complete aanbod (lijn)vluchten, lowcostvluchten en chartervluchten. Dit uitgebreid aanbod kan je makkelijk raadplegen via de geavanceerde bookingsengine, met uitgebreide filter- en sorteringsmogelijkheden, die uniek is in Europa.

Goedkope vliegtickets en hotels bij Ebookers.be

Ebookers is een van de grootste online reisorganisaties, zowel in België als in gans Europa. Ebookers is tevens onderdeel van Orbitz Worldwide, een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, en kan om die reden gebruik maken van de meest geavanceerde boeking engine. In België onderscheidt de website zich voornamelijk van andere online aanbieders door het tonen van all-in tarieven. Bij ebookers krijg je meteen de totaalprijs voorgeschoteld zodat je nooit voor onaangename verrassingen wordt geplaatst.  Bij ebookers dus geen extra toeslagen of taxen achteraf. Vliegtickets, hotels, citytrips en autohuur zijn bij ebookers allemaal in eigen beheer. Deze online reisorganisatie maakt zelf afspraken op internationaal gebied waardoor alle aanbiedingen een jaar lang bij de goedkoopsten op de markt behoren.

 • Vliegtickets: vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen in een overzichtelijke matrix en maak gebruik van de flexibele reisdatum optie. Je ziet de goedkoopste vlucht binnen een week voor je vertrek.
 • Hotels: duidelijke filtering en mogelijkheid om hotels te bewaren. Zowel in de USA als in Canada heeft ebookers het allergrootste aanbod. Met bijna 100.000 hotels is ebookers wereldwijd ook op dit vlak goed vertegenwoordigd, van de meest eenvoudige infrastructuur tot luxe hotels en ketens.
 • Citytrips: met ebookers stel zelf je citytrip samen. Combineer vlucht en hotel en bespaar ze op de totaalprijs. Dynamic packaging is hot en ebookers biedt u het meest volledige aanbod.
 • Autohuur:vergelijk alle grote verhuurbedrijven: Avis, Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Sixt en meer. Je houten huren via ebookers is écht goedkoper dan deze ter plaatse te huren.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,