Voordelige kerstvakantie in vakantieparken van Sunparks

Hoe kun je de eindejaarsfeesten beter en meer ontspannen vieren dan gezellig met het ganse gezin, je familie of met vrienden in de privacy van uw eigen vakantiewoning? Dat kan in de drie vakantieparken van Sunparks. Deze vakantieparken bevinden zich aan zee, in de Ardennen en de Kempen en ademen elk hun eigen sfeer uit. En dit jaar vier je de eindejaarsfeesten bij Sunparks extra voordelig.

De schitterende vakantieparken van Sunparks liggen midden de ongerepte natuur van de kust, de Ardennen en de Kempen

Een verblijf in een van de vakantieparken van Sunparks staat garant voor rustig genieten midden van een sfeervol kerstfeest midden de schitterende natuur van onze Vlaamse kust, in de groene Ardennen of de Kempen. Laat je verleiden door de charme van elke regio.

Maximum aan privacy

De vakantieparken van Sunparks zijn de beste manier om onze toeristische regio’s te verkennen . In de privacy van uw eigen vakantiehuis geniet u in alle vrijheid van uw vakantie. In de onmiddellijke omgeving van de drie vakantieparken beschik je over uitstekend bewegwijzerde fiets- en wandelroutes.

In ieder vakantiepark beschik je over een toeristische gids die je uitgebreid laat kennis maken met alle toeristische bezienswaardigheden in iedere regio. En laat de weermaker het al eens afwetent, dan kan je alle momenten van de dag terecht in het subtropisch zwemparadijs, avontuurlijk voor de kids, heerlijk ontspannend voor hun ouders.

In alle vakantieparken is het avontuur nooit veraf…

Comfortabele vakantiehuizen

In alle vakantiehuizen van Sunparks beschik je over de meest comfortabele accomodatie. Ook voor wie het iets luxueuzer mag zijn, heeft Sunparks vakantiehuizen op maat. Of logeert u liever op hotel? Dat kan probleemloos in Sunparks Kempense Meren. Je combineert er de luxe van een hotel met de voordelen van een vakantiepark. In welke regio u ook wil logeren, een geslaagde vakantie begint altijd bij Sunparks!

Genieten in alle omstandigheden

Te warm, te koud, te nat… bij Sunparks moet je geen zorgen maken wanneer de weermaker je in de steek laat. In de all- weather vakantieparken van Sunparks krijg je geen tijd om je te vervelen. Vele sportfaciliteiten zijn volledig overdekt, precies zoals zwemparadijs Aquafun. Ook wanneer het weer tegenvalt kun je in alle vakantieparken van Sunparks je volop uitleven. Dat is zeker het geval in het kindvriendelijke Sunparks Oostduinkerke aan zee, waar je kids de grote overdekte speeltuin Kids World met een oppervlakte van ruim 500 m2 ter beschikking hebben. Maar ook de overige vakantieparken in de Kempen en de Ardennen zijn uitgerust met tal van indoor speelruimtes voor urenlang speelplezier.

 Voordelig genieten van een schitterende kerstvakantie:

Tijdens de kerstvakantie stelt het deskundig animatieteam van Sunparks alles in het werk om je een onvergetelijk en voordelig verblijf te garanderen.

De Kempische meren bevinden zich midden de ongerepte natuur

  • Sportievelingen: heerlijke wandel- en fietstochten midden de schitterende natuur.
  • De kids: de grote overdekte speeltuin Kids World.
  • Wintersporters: Ski- en langlauf mogelijkheden in de omgeving van Sunparks Ardennen.
  • Waterratten: een warme duik nemen in het subtropisch zwemparadijs Aquafun.
  • Sunparks biedt niet alleen indoor activiteiten. In het park en in de omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Laat u verleiden door een spelletje minigolf of huur een fiets en verken de omgeving van het park. De Tourist Guide het helpt je graag met het plannen van je meest ideale fietsroute.

De drie vakantieparken

  • Oostduinkerke: het vakantiepark bevindt zich vlak aan zee met brede, ongerepte stranden en schilderachtige duinen in de onmiddellijke omgeving. De haven Nieuwpoort is een van de vele toeristische trekpleisters.

Het vakantiepark in de Ardennen bevindt zich midden de ruige natuur in de omgeving van Vielsalm

  • Kempense Meren: midden de uitgestrekte Kempische dennenbossen, heldere meren en de Kempener zandgronden. Ideale bestemming voor wandelaars, fietsers, watersporters en vooral voor…natuurliefhebbers.
  • Ardennen: gelegen op een schilderachtige heuvel in hartje Ardennen. Hier wacht je een ongerepte natuur met een rijke flora en fauna. Liefhebbers van alle sporten vinden hier het hele jaar hun gading van wandelen en fietsen tot skiën.

Voordeelprijs kerstvakantie in Sunparks:

  • Weekend: vanaf 179 euro voor vier personen.
  • Korting vroegboekingen: wanneer je vier maanden vooraf je verblijf voor 2013 boekt geniet je van een gecumuleerde vroegboekkorting die kan oplopen tot maar liefst 45 procent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,