Hoe Waar

Verkoop faillissement

Doe koopjes: ga kopen bij openbare verkopen door faillissement!

GSM aanbiedingen: waar en hoe vindt u ze?Bent u op zoek naar koopjes aan dumpingprijzen? Wilt u geld besparen bij de aankoop van een zware investering? Dan moet u speuren naar een verkoop door faillissement.

Denken we maar aan Ikea. Op 6 december 2008 sloot de vestiging in Ternat zijn deuren. Gevolg: een massale toestroom van klanten. De winkel was binnen het uur leeggeplunderd. Keukens, kasten en salons waren aan dumpingsprijzen verkocht. Ook bij verkoop door faillissement spelen dergelijke taferelen zich af. Daar waar de zaak tijdens zijn bestaan niet uit de kosten geraakte, stromen dan massaal veel klanten af naar het filiaal, op zoek naar koopjes.

Waar vindt u nu dergelijke verkopen uit faillisement? Enerzijds hebben we het internet. Speur even rond op Google. Vervolgens hebben we ook de lokale pers. Iedere regio heeft wel zijn streekblad (Atlas, De Streekkrant en ga zo maar door). Daar staan af en toe artikels in van zaken die wegens faillissement hun ganse inboedel verkopen.

Bent u zelf handelaar en zoekt u mogelijkheden om uw verkoop door faillissement gratis aan een breed publiek te promoten? Dan bent ook u hier op het juiste adres. In onderstaande shoutbox kunt u een bericht nalaten met uw gegevens, alsmede een internetadres. Update 2010: nieuwe shoutbox!


ShoutMix chat widget