Verhuiswagen huren om tijd te besparen

Sta je voor een verhuis, dan heb je beslist enkele zware weken voor de boeg. Een verhuis is bijzonder intensief, alle hulp meer dan welkom. Je kan deze verhuisklus uiteraard zélf klaren met de hulp van vrienden of familie. Kan je echter op weinig helpende handen beroep doen, dan is er nog altijd de verhuisfirma en/of de verhuiswagen om je meer dan één handje toe te steken. Met het huren van een verhuiswagen zal je beslist heel wat tijd besparen. Bedenk daarbij echter dat een verhuiswagen huren verre van goedkoop is. Op wat moeten je in de eerste plaats letten voor het huren van een verhuiswagen, en wat is de beste huurprijs ?

Verhuizen is niet alleen zwaar, de verhuiswagen zo oordeelkundig  en efficiënt mogelijk laden om zoveel mogelijk tijd te besparen is zonder meer een kunst. Het huren van een verhuiswagen is verre van goedkoop. Verhuizen is iets wat je gelukkig niet dikwijls moet doen, maar dat heeft ook zijn keerzijde. Zélf verhuizen doen we met veel vallen en opstaan, wikken en wegen en… stress en geruzie. Is de kostprijs voor het huren van een verhuiswagen voor jou geen struikelblok, dan moet je het inschakelen van een aangepaste verhuiswegen zeker overwegen. Het gebruik van zo’n verhuiswagen heeft nog voordelen. Op die manier kan je immers alles zelf veel beter organiseren en in de hand houden. Hoe pak je zo’n verhuis het beste aan om zo efficiënt mogelijk en met zo weinig mogelijk brokken te verhuizen?

Verhuiswagen inschakelen voor grote stukken

Om de huurprijs van je verhuiswagen zoveel mogelijk te drukken, dan je deze uitsluitend inschakelen voor het overbrengen van je meubels en grotere huishoudtoestellen. Kleinere zaken kan je met je eigen wagen vervoeren. Op die manier is het wellicht niet nodig je verhuiswagen langer dan één dag te huren. En vergeet daarbij niet dat een goede organisatie minstens even belangrijk is dan het huren van je verhuiswagen zelf.

Vergeet de bijkomende kosten niet

De beste prijs voor het huren van je verhuiswagen vind je beslist online, waar heel wat websites zich specialiseerden in het verhuren van allerlei toestellen en diensten, waaronder een verhuiswagen. De prijs van een verhuiswagen hangt uiteraard in  grote mate af van de hoeveelheid die je moet verhuizen en de duur van het huren. Voor de kleinste verhuiswagen betaal je al vlug zo’n honderd euro per dag. En daarmee stopt het niet, want je mag zeker de bijkomende onkosten niet vergeten. De huurwaarborg die je vooraf moet betalen, bedraagt gemiddeld zo’n 300 euro. Daarbij komt dan nog het brandstofverbruik en de kilometerprijs. Vooraleer je beslist een verhuiswagen te huren,  is het dus aan jou om alle pro en contra’s tegen elkaar af te wegen.

Nog een tip om af te ronden: indien u gratis offertes wenst te ontvangen van verhuisfirma’s in uw buurt, check dan zeker eens VerhuiswagenHuren.org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,