Vakantieveiling België: bieden op goedkope vakanties

vakantie veilingBen jij ook iemand die tot de allerlaatste moment wacht om zo voordelig mogelijk van een deugddoende vakantie te kunnen genieten? Tot hiertoe waren wij daarvoor hoofdzakelijk aangewezen op buitenlandse, lees Nederlandse, veilingsites om onze vakantie nog voordeliger te boeken dan via de overbekende last minuteformule. Daar komt nu met Veilingen.vakantie.be eindelijk verandering in. Op deze gloednieuwe Vlaamse veilingsite worden de meest uiteenlopende vakanties geveild, gaande van een kortbij vakantie in eigen land tot een volledige all- inclusive vliegvakantie, de meest exotische verwegvakantie of zelfs een cruisevakantie. En op deze site zijn niet alleen vakantie- en vrije tijd veilingen te vinden maar ook koopjes met 50% korting. Deze kan je onmiddellijk kopen zonder te moeten bieden.

Vlamingen die, via een veilingsite, een goedkope vakantie wilden boeken, konden tot voor kort uitsluitend op buitenlandse veilingsites zoals Vakantieveilingen.nl terecht. In eigen land was dat onmogelijk.

Buitenlandse veilingsites weinig interessant

Buitenlandse veilingsites zijn voor ons Belgen niet erg interessant. Het vakantieaanbod verschilt er immers fel van wat we écht zoeken. Een bijkomend, en niet te onderschatten nadeel van bijvoorbeeld Nederlandse veilingsites, is dat we dan meestal vanop Schiphol moeten vertrekken. Dat is lang niet alles. Boeken bij een buitenlandse reisorganisatie houdt bijkomende risico’s in. Dergelijke vakanties vallen immers niet onder de Belgische reiswetgeving. Duiken er tijdens onze vakantie onverwachte problemen op, dan genieten we dus geen, of onvoldoende bescherming.

Volledig Belgisch aanbod

Daar wordt nu door de initiatiefnemers van Veilingen.vakantie handig op ingespeeld. Het aanbod van deze site is volledig Belgisch. Veilingen.vakantie biedt de vakantieganger volledige reiszekerheid. Het stelt ons in de gelegenheid, op de meest veilige én voordelige manier, een vakantieverblijf in zowel binnen- als buitenland te boeken. Het aanbod op veilingen.vakantie gaat van weekendjes in eigen land of kortbij en verwegvakanties met zowel de auto als het vliegtuig.

Mee bieden is erg simpel, én voordelig

Bieden op een voordelige vakantie is op veilingen.vakantie.be duidelijk én eenvoudig, zelfs voor diegenen die nooit eerder van zo’n veiligsite hoorden. Hoe gaat het bieden op deze Vlaamse vakantieveiling in zijn werk? Je kiest eerst een wachtwoord en maakt een profiel aan. Van zodra alles in orde, kan je een bod deelnemen. Zijn er eventuele bijkomende kosten, dan wordt daar steeds vooraf melding van gemaakt. Het vakantieaanbod wordt dagelijks aangepast en verder uitgebreid. Wie met deze eerste vakantieveiling in België wil kennismaken kan terecht op veilingen.vakantie.be.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,