Vakantie: goedkoop op vakantie met Pasen

Net als kerstmis dat in de winter is, is Pasen hét familiefeest van de lente. Pasen en lente zijn synoniem van leven, herleven en… beleven. Steeds meer landgenoten willen deze veelbelovende periode genieten van een kortbij vakantie. Tijdens de paasvakantie kun je dan ook opvallend goedkoop genieten van de vele promoties die de belangrijkste vakantieparken aanbieden.  We zetten de goedkoopste vakantieaanbiedingen voor de komende paasvakantie dan ook wat graag op een rij. 

 

Met volle teugen genieten van een goedkope vakantie midden de prachtige natuur, wie wil dat niet? Pasen is voor velen dé start van een nieuw toeristisch seizoen,  zowel voor de toeristen als voor de vakantiesector in eigen land én in het buitenland. Dierentuinen en pretparken zetten hun deuren weer wagenwijd open en vieren dit met gloednieuwe attracties. Vakantieparken in eigen land en net over de grens ondergingen op hun beurt een grondige opsmukbeurt om de vele vakantiegangers weer gastvrij en in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen en verwennen. Dat verwennen doen de meesten met tal van goedkope arrangementen.

Deze tijd van het jaar barst de concurrentiestrijd tussen de verschillende vakantieparken in alle hevigheid los.

 

 Sunparks: genieten midden het groen

 

Sunparks bezit zowel vakantieparken aan de Belgische kust als in de Ardennen en in onze buurlanden. Een verblijf in één van deze parken is dan ook een echte verademing voor het ganse gezin.  Genieten in Sunparks kun  je zeker, zelfs zonder je echt blauw te betalen. Ter belegenheid van de paasvakantie bied Sunparks de vakantieganger tal van goedkope aanbiedingen.  Van in je comfortabele vakantiebungalow is het volop genieten van de ontluikende natuur. Een deugddoende paasvakantie voor vier personen heb je hier al vanaf 239 euro. Naast je verblijfkosten heb je onbeperkt toegang tot Aquafun, het subtropisch zwemparadijs van Sunpark, en kun je gratis genieten van een heleboel sportfaciliteiten. Na de inspanningen is het er gezellig vertoeven in de vele stemmige restaurants en brasseries.

  • Richtprijs: een verblijf van vier dagen in een van de vakantieparken van Sunparks heb je al vanaf 239 euro voor vier personen.

 

 Centerparcs: paradijs voor groot en klein

 

In Centerparcs kun je midden de ongerepte natuur genieten van een heerlijk paasbrunch, of kunnen de allerkleinsten gezellig paaseitjes zoeken met de paashaas. Hier geniet je van een ontspannende paasvakantie vanaf 279 euro voor vier personen. In dit bedrag is de toegang tot het subtropische zwembad Aqua Mundo inbegrepen. Samen met de kinderen kun je genieten van heerlijke fietstochtjes, of kun je genieten van een gezellig bezoek aan de kinderboederij.

 

Iedere regio van ons land beschikt over een Centerparc, zodat het nooit ver rijden is om te ontstressen:

  • De Vossemeren: ontdek de prachtige natuur van de ‘Sahara van Lommel’
  • De Haan: maak een rustige wandeling langs het strand
  • Erperheide: dé ideale bestemming voor kinderen dankzij het grote indoor speelparadijs Baluba. De toegang tot dit kinderparadijs in in de boekingsprijs inbegrepen.
  • De Kempervennen: van indoor skiën tot snorkelen tussen subtropische vissen. Ook hier toegang gratis bij iedere boeking

 

Landal : tot 30% paaskorting

 

Het Nederlandse Landal bezit in ons land vakantieparken in de Ardennen. Deze zijn opvallend kindvriendelijk ingericht. Elke dag worden de kinderen getrakteerd op een resem activiteiten, gaande van gezellig paaseieren zoeken met de paashaas tot een leerrijke uitstap in gezelschap van de boswachter.

Tijdens de periode van 30 maart tot 16 april geniet je hier van een paaskorting van 30% op zowel een week- , als een weekend- of een midweekverblijf. Met het Domaine Long Pré, de Village l’ Eau d’ Heure en de Village les Gotales heb je in ons land de keuze tussen drie Landal- parken gelegen midden de ruige natuur van de Ardennen.

  • Richtprijs: voor een lang weekend tijdens de komende paasvakantie betaal je hier in een bugalow voor zes personen 399 euro voor vier nachten en dit vanaf 6 april.

 

Roompot: voordelig genieten aan zee

 

Roompot beschikt over verschillende comfortabele accomodaties in Westende, Nieuwpoort Knokke en in Bredene:

 

Kustpark Westende: is uitgerust met een eetcafé, een speeltuin, restaurant, een kleuter- , peuter- en kinderzwembad en een indoor speeltuin. De zee en de duinen liggen vlakbij. Je beschikt er over de meest moderne verblijfsaccomodatie. Uitstekend geschikt voor een vakantie met het hele gezin.   Richtprijs: vanaf 110 euro voor drie nachten.

  • Camping Nieuwpoort: beschikt over dezelfde infrastructuur als kustpark Westende. Deze camping biedt de meest veeleisende vakantieganger alles wat hij nodig heeft voor een geslaagd verblijf op amper een boogscheut van zee en strand. Richtprijs: vanaf 115 euro voor drie overnachtingen.
  •  Camping Vuurtoren Knokke: moderne en perfect onderhouden comping op een groen domein van zes hectare met speeltuin en supermarkt. Richtprijs: vanaf 122 euro voor een verblijf van twee nachten
  • Camping Kerlinga Bredene: deze camping ligt net achter het strand en de duinen, en beschikt over een eetgelegenheid, een speeltuin en een smaakvolle bar. Richtprijs: vanaf 122 euro per boeking van twee nachten.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,