Vakantie: goedkoop genieten in Bellewaerde

De zomervakantie wenkt, en lang niet iedereen is in de mogelijkheid zonnige oorden op te zoeken. Op het thuisfront zijn er nochtans voldoende mogelijkheden om je evenmin te vervelen. Voor diegenen die hun zomervakantie in eigen land doorbrengen nemen de verschillende pretparken een belangrijke plaats in. België is vele pretparken rijk die zich met de Europese top kunnen meten. Eén ervan is Bellewaerde in het Westvlaamse Ieper, dat dit seizoen hun dierenpark extra in de kijker zet met tal van nieuwigheden. De komende weken en maanden kun je van dit alles écht goedkoop genieten met een nooit geziene promotieactie van dit pretpark dat nu uitsluitend  webkorting biedt van zes euro per kaartje!

Ieder seizoen weer zorgt Bellewaerde steeds voor vernieuwing en dat is dit jaar zeker niet anders.  De voorbije maanden lag de nadruk op de vernieuwing en de uitbouw van de dierenverblijven. Dat was zeker op zijn plaats.  Zo deed het Far West Park het de voorbije jaren noodgedwongen zonder dieren maar daar kwam nu gelukkig verandering in. Vier Europese bizons voelen zich in hun nieuw verblijf in Ieper al goed thuis. Zij kregen hun thuis in de onmiddellijke nabijheid van de keverbaan. Hun komst kadert in een Europess kweekprogramma, bizons vormen immers een bedreigde diersoort. Na de tweede wereldoorlog waren ze zelfs zo goed als volledig uitgestorven. De Bellewaerdse bizonfamilie bestaat uit één mannetje en drie vriouwtjes. Gehoopt wordt dat dit gezinnetje spoedig zal uitbreiden…

Bezoek ook de koning der dieren

Daar is het de voorbije maanden niet bij gebleven. Dit seizoen kunnen de kids ook op bezoek bij de koning der dieren, de leeuw die ze voortaan met een omgebouwd voertuig een bezoek kunnen brengen. Voor dit speciale voertuig monteerde men twee terreinwagens in een stevige constructie uit gelaagd en gehard vesterglas met een dikte van maar liefst 22 millimeter.  De gloednieuwe thuis van dit energieke leeuwengezin werd opgetrokken in athentieke Bengaalse stijl. Niet te verwonderen dus dat het gezelschap zich hier binnen de korte keren thuis voelde. En waar kon men dit opmerkelijke leeuwenverblijf beter onderbrengen dan aan het station van de Bengae Express?

Goedkoop naar Bellewaerde

Jaarlijks pakt Bellewaerde niet alleen met tal van nieuwigheden uit. De verantwoordelijken van dit familiepark bij uitstek zorgen er steeds voor dat iedereen een dag zorgeloze pret kan beleven zonder zich blauw te betalen. Dit jaar bieden ze online toegangskaartjes aan met een niet te versmaden korting van zes euro per stuk. Treuzel daarom niet te lang, want dergelijke kans laat niemand aan zijn neus voorbij gaan!

Vele topattracties

Naast het dierenpark biedt Bellewaerde zijn tienduizenden bezoekers ook nog tal van attracties voor groot en klein:

Boomerang: dubbele looping, één van de sensationeelste van Europa. Haalt zowel voor- als achterwaarts topsnelheden tot 75 kilometer per uur.

  • Kinderen: de expresstrein, vlinders, gekke koetsen,  het minirad, het palendorp en een minitreintje.
  • Familieattracties: in totaal 37 attracties voor de ganse familie met als blikvangers het dierenpark met bizons, apen, leeuwen, giraffen, een kleurrijk vogelpark maar ook met mysterieus dansende balonnen, een caroussel en een river splash.

Voordelige online ticketsBellewaarde biedt nu uitsluitend online goedkope toegangskaartjes aan. Online kun je kaartjes bestellen aan 25 euro in plaats van 30 euro aan de kassa.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , ,