Telenet: goedkoop mobiel bellen en surfen met King Kong

België is veruit een van de duurste landen van Europa op het vlak van mobiel bellen en mobiel surfen. Dat klaagt verbruikersorganisatie Test Aankoop nu al jarenlang tevergeefs aan. GSM- operatoren als Proximus, Mobistar en Base konden jarenlang ongestoord hun torenhoge tarieven blijven hanteren. En kijk, nu operator Telenet met twee nieuwe tarieven op de markt komt, bewijst dit Mechelse telecombedrijf het gelijk van Test Aankoop. Met zijn King en Kong presenteert Telenet twee eenvoudige, transparante en vooral goedkope gsm- tarieven. Goedkoop mobiel bellen en surfen? Dat doe je voortaan met de nieuwe tariefformules King en Kong van Telenet!

Test Aankoop waarschuwt al jaren voor de veel te hoge tarieven voor mobiel bellen, SMS’ en en internetten. Met King en Kong van Telenet behoren die nu definitief tot het verleden

Telenet zorgt ongetwijfeld voor een regelrechte revolutie op het vlak van mobiel bellen, sms’en in internetten. Zijn twee nieuwe formules die King en Kong werden gedoopt, zijn voor de meerderheid der GSM- gebruikers ongetwijfeld de goedkoopste formules die momenteel op de markt te vinden zijn.

Luisteren naar de consument

 

Voor de officiële lancering van zijn  twee nieuwe tariefplannen King en Kong legde operator Telenet zijn oor te luisteren bij zijn cosumenten. En die consument kiest nu al enkele maanden meer en meer voor Telenet Mobile, de actie een gsm of iphone voor… één euro gekoppeld aan een abonnement dat al bij de voordeligste terieven van ons land behoorde, legde dit Mechels bedrijf zeker geen windeieren. Inzoverre dat Telenet nu ook mede in de running is voor de overname van Base, de derde telecomoperator van ons land.

Te duur, te ondoorzichtig

 

Uit de resultaten van die bevraging kwam uit de bus hetgeen al jaren door Test Aankoop werd aangeklaagd, en hetgeen we dus al lang wisten. De tarieven zijn niet alleen veel te duur, maar ook veel te doorzichtig. Niemand geraakt nog wijs uit de massa tarieven die de grootste operatoren van ons land hanteren. Verder wil de consument gemakkelijker en goedkoper zijn te duur abonnement kunnen opzeggen om van operator te kunnen veranderen.

Telenet zet met zijn nieuwe en voordelige tarieven King en Kong de concurrentie een ferme hak, ten voordele van de… consument!

En als er dan al voordelen worden gegeven zoals gratis belminuten of SMS’en dan voelen bestaande klanten zich benadeeld.

King en Kong brengt verandering

Met King en Kong, de twee nieuwe tarieven van Telenet, komt daar nu duidelijk verandering in.  Met King en Kong is het zelfs mogelijk je gsm- rekening met gemiddeld 25 procent te doen dalen. Ben je bij Telenet al vaste klant voor digitale TV,  internet- of vaste telefonie, dan wordt je maandelijkse GSM- rekening zelfs nog goedkoper. Telenet klanten genieten voortaan immers extra voordeel. Het bedrijf maakt zich sterk dat zeker ruim 85 procent van zijn klanten met King en Kong fors zal besparen op zijn mobiele rekening.  De twee nieuwe formules worden voorlopig nog niet aangeboden in combinatie met de bestaande succesformile van een gsm of smartphone voor… één euro. De kans is echter bijzonder groot dat dit eerstdaags wél mogelijk zal zijn.

King goedkoopste formule op de markt

Capture1 Ben jij een KING? Of toch liever een KONG?

Telenet pakt met King en Kong tarieven fors uit. Zo is bij zijn lancering King al de goedkoopste tariefformule voor doorsnee gebruikers. Met zijn broertje Kong mikt Telenet op de grootgebruikers, en is de op één na goedkoopste. Ben je al klant bij Telenet, dan ben je ook met Kong het goedkoopst af, want deze tarief duikt dan onder die van concurrent Scarlet.

  • Prijs van King:  bedraagt 20 euro per maand, goed voor 150 belminuten, 10.000 sms en 500MB data.
  • Voordeel  Telenet klanten: 5 euro per maand.
  • Prijs van Kong: 70 euro per maand. In ruil krijg je daarvoor 2000 belminuten, 10.000 sms en 1GB data.
  • Voordeel Telenet klanten: 20 euro per maand.

Bel je al mobiel met Telenet, dan geniet je van 25 procent meer belminuten en SMS’ en per maand. Klanten met een abonnement van 15 en 20 euro worden de komende weken automatisch overgeschakeld op het voor hen meest voordelige tariefplan.

Walk en talk blijft behouden

De bestaande formule Walk & Talk (prijs volgens verbruik) blijven behouden. Met dit abonnement betaal je louter je verbruik en dit eveneens tegen de laagste prijzen op de markt:  0,15 euro per min, 0,10 eur per sms en 0,10 euro per MB. Bekijk hier alle tarieven en/of bestel je King of Kong abonnement.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , ,