Anti snurkbeugel tegen gezondheidsklachten snurken

Snurken zorgt niet alleen voor relatieproblemen, maar ook voor heel wat ernstige gezondheidsklachten.

Weet jij wat het is om naast een snurker te slapen? Tot hiertoe was er tegen snurkers en snurken weinig kruid gewassen. Sommigen van hen  gebruiken een speciale pomp die ’s nachts hun luchtwegen openhoudt. De ene is hiermee al wat meer geholpen dan de andere, maar het gebruik van zo’n pomp slaapt zeker niet gemakkelijk. Het is érg vervelend om iedere nacht weert met een masker te slapen. Niet alle snurkers kiezen hier voor. De oplossing zou wel eens uit een gans andere hoek kunnen komen. Recent werd door tandartsen een antisnurkbeugel ontwikkeld die voor snurkers niet alleen veel aangenamer is dan de luchtpomp, maar tegelijk ook veel doeltreffender.Dat is meteen bijzonder goed nieuws voor de snurkers én al hun gezinsleden die onder het snurkprobleem erg te lijden hebben. 
 
Maar liefst één op twee gezinnen heeft af te rekenen met de gevolgen van snurken. Het zijn zéker niet uitsluitend de snurkers zélf die onder dit probleem gebukt gaan. In de eerste plaats hun partner, maar met deze meteen ook alle overige gezinsleden. Het lawaai dat snurkers veroorzaken mag zeker en vast niet onderschat worden. Dit brengt niet alleen ieders nachtrust in gevaar.  Het heeft bij velen zelfs een nadelige invloed op hun relatie én het gezinsleven.

Antisnurkbeugel dé oplossing?

Deze anti snurkbeugel die door een tandarts wordt aangebracht, zou wel eens de oplossing van het snurkprobleem kunnen brengen.

Een anti snurkbeugel, ontworpen én geplaatst door een  tandarts, zou voor alle snurkers wel eens dé oplossing kunnen brengen. Zo een anti snurkbeugel duwt de onderkaak van de snurker naar voor. Op die manier worden de luchtwegen van de snurker vrijgemaakt. Een anti snurkbeugel is op verre na niet zo ingrijpend en vervelend als een  masker om mee te slapen.

Snurken en het gezinsleven

Snurken weegt kan bijzonder zwaar wegen zowel de relatie als op het gezinsleven van de snurker. Vele koppels met een snurker in  hun rangen slapen zelfs apart om elkaars nachtrust te respecteren. Velen denken zelfs aan scheiden als rechtstreeks gevolg van hun snurkprobleem. De intensiteit van storende snurkgeluiden hebben een intensiteit van veertig tot negentig decibel (db). De grens van nachtlawaai, werd door de overheid vastgesteld op 45 db.

Snurken en je gezondheid

 

Alhoewel mannen én vrouwen snurken, is snurken wél een mannelijk probleem. Inderdaad,  er zijn dubbel zoveel mannen als vrouwen die snurken. Op snurkers staat geen leeftijd, ze behoren tot alle leeftijden. Snurkers hebben met heel wat bijkomende gezondheidsproblemen af te rekenen. Ze hebben een verhoogd groter risico op zuurstoftekort in  hun hersenen én op hormonale én sexuele aandoeningen die hun relatie verstoren en in gevaar brengen. Snurkers hebben meer last van geheugenverlies. Bij snurkers worden ook veel méér hartinfarcten vastgesteld. Snurkers houden veel langer hun mond open, zodat ze veel vaker verkouden worden en met een longontsteking moeten afrekenen. Volgens de Amerikaanse wetenschappers bestaat er zelfs een duidelijk verband tussen snurken en dementie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,