Smurfen om van te smullen!

De overbekende Smurfen zijn nu al dé absolute zomerhype van dit jaar. Warenhuisketen Delhaize opende de Smurfendans met een verzamelactie rond deze bijzonder populaire blauwe. Dan volgde de gloednieuwe Smurfenfilm, waarvoor het in alle bioscopen  écht storm loopt, en nu is het de beurt aan heuse smurfenpralines om de harten van de duizenden smurfenfans te veroveren. De befaamde chocolatier Neuhaus realiseert dit bijznder originele initiatief.

Daarmee speelt deze in  op de enorme populairiteit die de Smurfen genieten, en dit zowel van jong als oud. Na lang wikken en wegen, eindeloos ontwerpen én aanpassen, werd het uiteindelijk een Smurfendoos. Zowel Grote Smurf als  Smurfin, Brilsmurf en Lolsmurf werden in een collectie van in totaal zestien overheerlijke Smurfenpralines gegoten, op basis van fijne praliné gepofte rijst, en omhuld met een laagje melkchocolade. De ronduit schitterende Smurfendoos met zestien overheerlijke Smurfenpralines ligt vanaf deze maand in alle Nauhausboetieks en kost 15 euro.

Gratis Smurfengames downloaden

Aan het succesverhaal van de sympathieke Smurfenfamilie lijkt maar geen einde te komen. Gamers kunnen nu zelfs hun hartje ophalen met het gratis downloaden van games met de guitige Smurfen in  de hoofdrol. Deze smurfengames kan je vanaf nu downloaden op http://www.freegames.be
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,