Site onder de loep: Goedkopevliegtuigtickets

Vliegtickets kopen via internet

Het zal je niet verbazen dat Belgen massaal vliegtickets kopen via het internet. Bij sommige vliegmaatschappijen kan je enkel het internet aanwenden, wil je bij hen een vliegticket kopen. Vergeet die reisbureau’s, zet je op je gemak achter je computer en ga rustig de prijzen vergelijken. Je kan er immers een pak mee besparen! Het bestellen van je tickets is kinderspel. Je vertrek en terugdatum invullen, je eigen gegevens, veilig betalen en je kan meteen je tickets afdrukken. Afhankelijk van de maatschappij bij wie je boekt, kan je ook online inchecken. Gedaan met wachtrijen en 3u op voorhand aanwezig zijn op de luchthaven!

Vergelijken is besparen

Vergelijken, is meer dan ooit besparen. Op een bestemming vliegen verschillende vliegmaatschappijen en die hebben uiteraard allemaal hun troeven. De ene maatschappij heeft goedkopere tarieven, maar vliegt dan bijvoorbeeld op minder goede uren. Bij de meeste luchthavens geldt dat de grotere luchtvaartmaatschappijen immers de beste vluchturen krijgen. Wil je zo goedkoop mogelijk het vliegtuig nemen, dan loont het de moeite om vergelijkingssites te checken. Een daarvan is www.GoedopeVliegtuigtickets.be.

Goedkope Vliegtuigtickets

Op GoedkopeVliegtuigtickets.be kan je in een handomdraai berekenen bij welke maatschapppij je het voordeligst je tickets kunt aankopen. Dit soort sites maakt vergelijken echt supereenvoudig en het bespaart je ellenlange zoektochten doorheen het wijde web. Je voert enkele parameters in, zoals je vertrekdatum en je bestemming, en vervolgens klik je op de knop “Zoek Vliegtickets”. De website gaat dan op zoek naar de meest interessante tickets en die kan je dan ook meteen boeken.

GoedkopeVliegtuigtickets.be is eigendom van Carlson Wagonlit Travel (CWT), een van de grootste reisbedrijven in de wereld. CWT Belgium is lid van ondermeer Garantiefonds Reizen en IATA. Op hun site betaal je zonder extra kosten met alle populaire betaalmethodes, waaronder je online banking of kredietkaart. Vijf minuten na je boeking ontvang je een bevestiging en kan je je tickets binnen de 24 uur uitprinten.

Bron: http://www.goedkopevliegtuigtickets.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...