Single en eenzaam? Met valentijn nooit meer alleen!

Valentijn, hét feest van liefde en passie. Toch zijn er jaarlijks een heleboel singles die deze dag voor en van verliefden noodgedwongen in eenzaamheid moeten doorbrengen. Wat kun je van valentijn verwachten als je alleen bent en niemand thuis op je wacht? Ben jij in dit geval, dan is er hoop. Steeds meer datingsites en organisaties voor eenzamen en alleenstaanden plaatsen extra arrangementen op hun feestkalender om gelijkgestelde zielen op de dag van de liefde samen te brengen.  Weet je nu al dat je valentijn nog maar eens in je eentje zal moeten doorbrengen? Dan is het nu de hoogste tijd om te handelen. Blijf niet bij de pakken zitten, maar zoek naar een betrouwbare datingsite, zo ben je valentijn gegarandeerd niet meer alleen!

Met valentijn nooit meer alleen. Er zijn voldoende betrouwbare datingsites voor alle leeftijden, interesses, geaardheden en wensen

Ben je arwanend tegenover de vele datingsites die als de gekende paddenstoelen uit de grond rijzen? Laat dat wantrouwen varen. Met daten is niets mis en er zijn voldoende websites die je vertrouwen verdienen! Hou enkele voorschriften in acht en je kan via een betrouwbare datingsite zonder problemen gelijkgestelde zielen zoeken én vinden.

Tips voor veilig en betrouwbaar daten:

 • Veiligheid: overweeg je aan te sluiten bij een of andere datingsite, ga dan zeker de veiligheidsmaatregelen van de betrokken sites na vooraleer je te registreren. Zo ben je zeker van een maximale privacy waardoor je vele problemen kan voorkomen.
 • Betaal nooit: betaal nooit om je te registreren, en stuur zeker nooit geld aan andere leden die daar om vragen.
 • Profiel: het profiel van geïnteresseerde daters kan veel verduidelijken. Zij die het niet ernstig menen maken meestal gebruik van een Engelstalig profiel of ze gebruiken Google Translate om hun berichten te vertalen. Verwijder onmiddellijk profielen die in een gebrekkig taaltje zijn opgesteld.
 • Google:kom je uiteindelijk toch in contact met iemand die je beter wil leren kennen, probeer dan eerst meer gegevens over hem/haar te verzamelen vooraleer definitief af te spreken. Allerlei nuttige informatie is gemakkelijk op te zoeken dankzij Google. En er bestaan zelfs tal van forums waarop je namen van oplichters kan terug vinden.

  Door enkele voorschriften in acht te nemen is chatten en daten écht wel veilig

 • Stel je neutraal op: leg een gezonde terughoudendheid aan de dag. Wees argwanend wanneer je toekomstige date met alle mogelijke middelen probeert zoveel mogelijk van jou te weten te komen, maar zich zelf op de vlakte houdt. Geef via de datingsite nooit privégegevens vrij en zeker geen contact- en/of bankgegevens. Stel familieleden en/of vrienden zeker op de hoogte van je datingplannen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod aan chat- en datingsites is enorm en groeit nog iedere dag. Onderstaand overzicht moet je helpen om gelijkgestelden te leren kennen zodat je met valentijn nooitmeer alleen bent. Alle leeftijdscategorieën en geaardheden, groot, klein, dik of dun… iedereen beschikt nu over een eigen datingsite dat de veiligheid en betrouwbaarheid alleen maar vergroot.

Senioren die bijvoorbeeld na het verlies van hun partner moeilijk contacten leggen moeten met valentijn niet meer alleen zitten treuren. Zij hebben hun eigen datingsites:

 • 50plusmatch.be: Dating voor actieve 50-plussers! Sinds 2007 is 50plusmatch.be de gespecialiseerde datingsite voor actieve 50-plussers in België. Inschrijving is gratis en leden kunnen niet alleen eigen profiel samenstellen . Ze kunnen tevens tot maximum vijf foto’s aan hun profiel toevoegen, hun zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar interessante leden, onbeperkt berichten lezen van andere leden, dagelijks tien berichten versturen en oproepen van gelijkgestelden bekijken.

Er zijn nu betrouwbare datingsites voor zowel jong als oud

 •  SeniorenGeluk.be: is dé ontmoetingsplaats voor senioren op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 60 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.

 Op SeniorenGeluk.be kun je in je vertrouwde omgeving en op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan je zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten bouw je contacten op volgens eigen tempo; Door de berichten via SeniorenGeluk.be te versturen blijf je volledig anoniem zolang je dat zelf wil. Bij SeniorenGeluk hou he zélf de touwtjes in handen en bepaalen je ook zelf wanneer je aan je eerste afspraak toe bent. SeniorenGeluk.be is er uitsluitend voor vijftigplussers. Je profiel aanmaken en foto’s plaatsen is gratis. Dat is ook het geval voor het verturen van standaardberichten. Je hebt bij SeniorenGeluk eveneens gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. En ongetwijfeld het belangrijkste: op deze gespecialiseerde website is het honderd procent veilig daten via een anonieme postbus.

Voor elk wat wils:

 • Relatieplanet.be:  voor singles en alleenstaanden op zoek naar een ernstige relatie, vriendschap of naar een date. De onbetwiste marktleider in België en Nederland. Relatieplanet.be werd verkozen tot beste en betrouwbare datingsite van 2012.
 • StedenDating:dé ontmoetingsplaats voor singles op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in hun vertrouwde omgeving. StedenDating.beuitgegroeid tot één van de grootste datingsites van België.

 Je kan er in een vertrouwde omgeving en op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan aan je verwachtingen. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan je het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via StedenDating.be te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst, hier hou je de touwtjes zelf in handen.

  Mannen en vrouwen met een maatje meer hebben nu ook hun eigen datingsites

 • Maatjemeer-match.be:dé ontmoetingsplaats voor volslanke mannen en vrouwen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 55 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.be uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen. 

Op Maatjemeer-Match.be kun je in een vertrouwde omgeving en op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na je gratis inschrijving kun je hier onmiddellijk op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die aan je zoekprofiel voldoet. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in eigen tempo opbouwen. Door je berichten via Maatjemeer-Match.be te versturen blijf je volledig anoniem zolang jij dat zelf wil. 
Bij MaatjeMeer-Match.be maak je gratis een profiel aan je plaats je gratis foto’s. Dat is eveneens het geval met het versturen van standaardberichten, je hebt gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s en beschikt over een eigen anonieme postbus.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,