Een schuurmachine voor parket geeft uw parket een grondige verjongingskuur!

schuurmachineKoos je parket als vloerbekleding, dan wil je van je houten vloer uiteraard zo lang mogelijk kunnen genieten.
Met dit doel, moeten we onze parketvloer regelmatig, en met aangepaste producten onderhouden. Voor het renoveren van onze parketvloer is een aangepaste schuurmachine onontbeerlijk. Hoe kiezen we voor zo’n verjongingskuur van onze parketvloer de meest geschikte schuurmachine, en wat zijn de verschillende mogelijkheden?

De ene parketvloer is duidelijk de andere niet. Iedere schuurmachine voor parket heeft dus een verschillend doel. Willen we ons parket effici├źnt renoveren, dan hebben we voor iedere soort parketvloer dus een aangepaste schuurmachine nodig. De meest gebruikte schuurmachines zijn de woodmaster de sideboy en de woodboy. Kies je voor de meest geschikte schuurmachine voor je parket, en gebruik je deze volgens de voorschriften, dan ziet jouw houten vloer er weer als nieuw uit.

Persoonlijk karakter teruggeven met de woodboy

Wens je jouw parketvloer zijn uitstraling en karakter van weleer terug te bezorgen, dan is de woodboy de meest geschikte schuurmachine. Een woodboy heeft heel wat mogelijkheden en voordelen. Hij is in staat onze parketvloer een ├ęchte verjongingskuur te geven. Met dit doel draait deze parketschuurmachine opvallend traag. Door zijn laag toerental en zijn uiterst fijn schuurblad, zal deze woodboy onze parketvloer nooit beschadigen. Met deze schuurmachine kunnen we zelfs probleemloos polieren, of een nieuwe olielaag tot diep in het parket laten doordringen. Met zijn 32 kilo is deze woodboy een opvallend lichtgewicht onder de parketschuurmachines, en dus gemakkelijk hanteer- en vervoerbaar. Sommige woodboy’s zijn zelfs uitgerust met een stofafzuiginstallatie.

De woodmaster, krachtpatser voor het zware werk

Wil je jouw parketvloer een krachtige schuurbeurt geven, ga dan voor de woodmaster, hij kan zelfs het zwaarste schuurwerk aan. Deze schuurmachine voor parket
is uiterst geschikt voor onder meer het verwijderen van ontsierende lijm- en verfresten of voor eventuele ongelijkheden in onze parketvloer weg te schuren. Met zijn uiterst krachtige motor, gecombineerd met zijn hoge draaisnelheid, zorgt hij er in een mum van tijd voor dat jouw parket er weer als nieuw bij ligt. De woodmaster is uiterst eenvoudig te bedienen, zodat zelfs de meest ervaringloze doe- het- zelver er gemakkelijk mee overweg kan.

De sideboy, handige jongen voor moeilijk bereikbare plaatsen

Voor het schuren op uiterst moeilijk bereikbare plaatsen als onder een verwarmingsradiator, naast de badkamer of het toilet, onder de trap of in het berghok, hebben we de beschikkingover de sideboy. Met zijn horizontaal geplaatst onderstel, geraakt deze handige jongen overal tussen, op of onder. Onze sideboy is uitgerust met een krachtig afzuigsysteem, zodat hij tijdens het uitvoeren van zijn job weinig of geen stof achterlaat. Kortom, voor iedere soort parketvloer en iedere job is een aangepaste schuurtmachine voor ons parket verkrijgbaar.

Voor een mooi aanbod schuurmachines kunt u zeker eens een kijkje nemen bij neckermann.com, daar hebben ze een mooi aantal schuurmachines in hun gamma te koop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,