Pretpark: voordelig naar Disneyland Parijs

disneyNEW3Sinds de opening van Disneyland Parijs op 12 april 1992 is dit pretpark uitgegroeid tot het drukst bezochte van Europa. Disneyland Parijs is bij groot en klein bijzonder populair. Het ontspanningspark lokt jaarlijks meer bezoekers dan de Eifeltoren en het wereldvermaarde museum het Louvre samen, beiden dé absolute symbolen van Parijs en van Frankrijk. In het attractiepark kun je dagelijks de bekende magische sfeer opsnuiven waarvan  zowel groot als klein volop geniet. Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag wordt het er beslist magischer dan ooit.

 

Overnachten  in sfeervolle hotels

Disneyland Parijs is de ideale daguitstrap voor de ganse familie. Je kan er overnachten in de vele sfeervolle hotels binnen en buiten het park. Een bijzonder goede keuze is ongetwijfeld Disney’s New York Hotel. Hier waan je je écht in de Big Apple en dit nog wel in hartje Parijs.

disneyNEWHet hotel beschikt over tal van kamers in indrukwekkende art decostijl. Je beschikt er over alle mogelijk comfort en er is zelfs doorlopend roomservice.  Je kan er je hart ophalen in de vele buitenzwembaden, de deugddoende whirlpools en in de verkwikkende sauna’s. Je beschikt er zelfs over een prachtig aangelegde kunstschaatsbaan. Terwijl de kids zich kostelijk amuseren in de vele speelzalen, bekomt de voltallige familie in de stemmige New York City Bar van de opgedane emoties.

Er zijn vele restaurants met het gesofisticeerde Manhattan Restaurant en het meer trendy Parkside Diner Restaurant als absolute blikvangers. In Disneyland Parijs verveel je je nooit. Je kan er immers op ieder moment van de dag uitgebreid kennismaken met de vele lieve Disneyfiguren.

  • Goedkoop naar Eurodisney Parijs: eurodisney ontwikkelde verschillende goedkope toegangspaspoorten waarmee je een jaar lang voordelig van dit wereldvermaarde pretpark kan genieten.
  • Fantasy Jaarpaspoort: vanaf 129 euro.
  • Dream Jaarpaspoort: vanaf 179 euro.
  • Reisorganisatoren: verschillende reisorganisatoren bieden je gedurende het ganse jaar allerlei voordeelformules aan waarbij kinderen zelfs gratis mee kunnen.
  • Groupon: registreer je bij voordeelsite Groupon en geniet van een korting van maar liefst 70%.
  • Voor info en boeking: http://www.disneylandparis.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,