Parking Zaventem

Parking Zaventem, dat typte ik in Google in toen ik op zoek ging naar een website waar je online je parking kan boeken aan de luchthaven van Zaventem. En toen kwam ik bij Parking Zaventem terecht. Hieronder vind je alvast mijn verslag over Quick Parking, dé ultieme manier om goedkoop te parkeren aan de luchthaven!

Quick Parking Zaventem: waar?

Quick Parking bevindt zich op een goede locatie op slechts zes minuten van de luchthaven te Zaventem. Dit is het exacte adres: Budasteenweg 38 42, 1830 Machelen. Via de Woluwelaan en 500 meter snelweg is de afstand tot de terminal minimaal. Bovendien is de snelle transfer met een luxe shuttebus inbegrepen in de prijs. Een kaartje vind je hier. Pluspunt: De shuttle rijdt voor iedereen apart heen en weer naar de luchthaven!

Parking Zaventem: hoeveel betaal ik?

Hieronder heb ik er enkele tarieven overgenomen om aan te tonen dat de prijzen heel erg scherp zijn in vergelijking met concurrenten. Stel, je gaat op reis voor 14 dagen en trekt met de wagen naar de Brusselse luchthaven. Je opteert ervoor om je wagen te plaatsen bij Quick Parking Zaventem. Kostprijs voor de parking: €109. Indien je maar 7 nachten je auto er op de bewaakte parking achterlaat, betaal je slechts €72. Voor 5 dagen betaal je nog minder: €54. Op deze pagina kan je alle prijzen bekijken.

Quick Parking Zaventem: de troeven

De troeven? Wel, je moet het gewoon zelf hebben meegemaakt. Waarom zou u zoveel meer geld betalen bij concurrenten, als Quick Parking Zaventem (een meer recente aanbieder van parkings te Zaventem) een gelijkaardige service kan leveren tegen een veel voordeligere prijs? Hieronder nog even kort de voornaamste troeven:

Waarom Quick Parking?

  • Een beveiligde en bewaakte parking dichtbij de luchthaven/terminal
  • Luxueuze shuttledienst in zes minuten van de terminal
  • U moet de sleutel van uw auto niet afgeven
  • De shuttle bus rijdt voor iedereen apart. Met andere woorden: geen wachttijden
  • U denkt dat het goedkoper kan? Succes met uw zoektocht!

Meer informatie? Contact opnemen? Ook reserveren? Hier is hun website: Parkingzaventem.be!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...