Parking Zaventem: Quick parking goedkoop, veilig en comfortabel

Onze nationale luchthaven Brussels Airport in Zaventem beleeft, precies als alle grote luchthavens zijn absolute hoogtepunt tijdens de zomermaanden. Dan vliegt de meerdeerheid der toeristen naar hun favoriete vakantiebestemming of komen met het vliegtuig naar het vertrouwde thuisfront terug. Ga je met de wagen richting Zaventem dan is het nooit gemakkelijk de beste, veiligste en betaalbare parking te vinden. Dat alles vind je op Quick Parking Zaventem. Vooral zijn unieke ligging op wandelafstand van de vertrekhal spreekt de toeristen aan. Maar er is meer. Uit een onderzoek van verschillende verbruikersorganisaties kwam deze Quick Parking als bijzonder veilig, en goedkoop naar voor.

 

De Quick Parking Zaventem staat voor veiligheid en comfort aan een voordelige prijs

Maak je voor je al je vakanties en/of je zakenreizen regelmatig gebruik van Airport Zaventem, dan heeft Quick Parking in Zaventem je nog heel wat meer te bieden. Zo kun je vlug boeken via internet en dit via de site parkingzaventem.be. Reserveren is kinderspel. In amper enkele minuten heb je jouw parkeerplaats beet. Je moet daarvoor alleen je datum van aankomst en van vertrek invullen, samen met je vluchtnummer of het tijdstip waarop je landing bij thuiskomst wordt verwacht. Je weet enkele ogenblikken later hoeveel je dat kost. Online betalen is niet eens nodig. Eens je parkeergelegenheid gereserveerd, krijg je een mail in pdf formaat waarin je bestelling wordt bevestigd en het bedrag dat je bij aankomst moet betalen.

Gemakkelijk bereikbaar

Een goede bereikbaarbeid is een ander voordeel van Quick Parking Zaventem. Beschik je zoals zovelen over een GPS, dan is er sowieso geen enkel probleem. Je voert dan het adres van Quick Parking in (Budasteenweg 42 in Machelen) en rijdt als het ware blindelings naar je gereserveerde parkeerplaats. Heb je geen GPS in je wagen, dan is dat zeker ook geen probleem. Vanaf het moment dat je de luchthaven nadert staat de route naar de Quick Parking uitstekend aangegeven.

De Quick Parking Zaventem is ook gemakkelijk bereikbaar en dus goed bewegwijzerd

Overdekte parking

Een extra pluspunt van Quick Parking Zaventem is ongetwijfeld dat het op  Brussels Airport zelfs over een overdekte parking beschikt. Je kan er dus je wagen zowel beschermd als in open lucht veilig achterlaten. Bij je online bestelling moet je deze extra service al of niet aanvinken. Vind je overdekt parkeren niet nodig dan zul je jouw reiskoffers zelf uit je wagen moeten dragen, en je autosleutel afgeven. Je auto wordt door de bedienden van de Quick Parking naar zijn gereserveerde parkeerplaats gereden. Jij dient je aan de receptie aan te melden met je vooraf afgedrukte documenten. Je kan er ook betalen, contant of met bankkaart. Zowel de administratieve afhandeling als de communicatie verloopt vlot, bij Quick Parking Zaventem spreekt men vlot Nederlands, Frans en Engels.

Verplaatsing met shuttlebus 

Door gebruik te maken van de Quick Parking Zaventem kun je ontspannen vertrekken

Na de administratieve afhandeling wacht een shuttlebus je op en brengt je in amper enkele minuten naar de vertrek inkomhal. Vlugger en effciënter kan niet. Hetzelfde bij je terugkomst.  Op je reservatiedocument staat een telefoonnummer dat je onmiddellijk na je landing moet bellen. Binnen enkele minuten haalt de shuttlebus je af aan de vertrekhal verdiep 2, poortC. Daar kan je onmidddellijk naar je wagen die ook vertrekkensklaar staat. Voor weinig geld beschik je tijdens je vakantie- of zakenreis over een beveiligde, en comfortabele parkeergelegenheid die bovendien probleemloos bereikbaar is.

Prijs Quick Parking Zaventem

Je wagen achterlaten op de Quick Parking van Zaventem is bovenop verrassend goedkoop.

  • Zeven dagen: kosten 72 euro.
  • Tien dagen: 89 euro.
  • Prijs per dag: vanaf 5 euro.

Je krijgt daarvoor heelwat in de plaats:

  • Bewaking: Quick Parking wordt dag en nacht, 24u/24u en 7dagen/ 7 bewaakt.
  • Afstand: de bewaakte parking ligt op amper vier minuten wandelen van de aankomsthal (vertrekkers).
  • Comfortabel: je beschikt er over een overdekte parking en een in open lucht.
  • Shuttlebus: een luxe shuttlebus brengt je op enkele minuten naar de terminal. Wachttijden zijn te verwaarlozen.
  • Reserveren of annuleren: kan tot 20 minuten voor vertrek.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , ,