Hoe Waar

Over Hoe-Waar

About

Meer over Hoe-Waar…

Hoe-Waar zag het levenslicht gedurende de zomervakantie van 2009. Ons doel bestaat eruit om kwalitatieve informatie te bieden inzake allerhande thema’s waarover nog maar weinig informatie te vinden is op het web. Alvorens wij artikelen publiceren, doen wij uiteraard de nodige research: experts raadplegen, relevante websites onderzoeken, inwerken in de thema’s en nog veel meer. De site wordt met regelmaat bijgewerkt.

Het hoofddoel is het aanbieden van informatie, voornamelijk op basis van eigen ervaringen. Op Hoe-Waar vindt men tal van links naar autoritaire sites, reviews, zelfgeschreven handleidingen, kortom, alles om uw internetzoektocht te vergemakkelijken. Vindt u een artikel of handleiding interessant? Deel het dan met de buitenwereld!

Meer over de auteurs…

Hoe-Waar wordt onderhouden door twee Belgische auteurs. Francois is freelance journalist en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het schrijven van informatieve teksten. Hij is gespecialiseerd in financiële thema’s (lenen, beleggen, kredieten, advies) en schrijft heel graag over design, huishouden, lifestyle, gezondheid en dating. Pieter-Jan heeft reeds 5 jaar ervaring met het schrijven van informatieve teksten voor het web. Zijn vakgebieden zijn relaties, automotive en vakantie thema’s.

Facebooktwitter

Opmerkingen? Vragen? Neem dan contact met ons op. En hey, sinds augustus 2011 zijn we ook actief op Twitter én Facebook! Aarzel dus niet om ons te volgen!
Veel leesplezier gewenst!