Origineel uit eten midden bunny girls en chippendale obers

DinerenJe was al lang van plan er eens gezellig met z’n tweetjes op uit te trekken en origineel en romantisch uit eten te gaan? Je houdt van culinair tafelen, maar dan wel anders dan anders, maar het ontbrak je aan originele ideeën? Wat dacht je van culinair genieten met z’n twee, honderd meter boven onze hoofdstad? Wil je het erotischer en sensueler? Ook dat kan! Op het vlak van origineel uit eten gaan is in ons land veel mogelijk…

We willen op tijd en stond goed scoren en onze geliefde verwennen en extra in de watten leggen, maar het ontbreekt ons sms aan originele ideeën. Een mooie handtas, een glinsterend juweeltje of een uitdagend lingeriesetje waar je met z’n twee plezier aan het? Dat heb je allemaal al uitgeprobeerd en is dus al lang niet origineel meer. Wat gedacht van origineel uit eten, hoog boven onze hoofdstad?

Culinair genieten in bovenste bol Atomium

Je geliefde zal ongetwijfeld raar opkijken wanneer je haar vraagt om origineel uit eten te gaan in de hoogste bol van het Brusselse Atomium. Deze bol is ingericht als een sfeervol restaurant, met een adembenemend uitzicht over onze hoofdstad. Al wandelend door dit spectaculaire restaurant, is het een heerlijke manier om onze hoofdstad te ontdekken vanuit de lucht, zo’n 95 meter hoog. Ieder venster van dit toprestaurant beschikt over een interactief scherm, dat ons gedetailleerde info geeft over de vele bezienswaardigheden uit de omgeving. Voor de meest romantische zielen onder ons werd een speciaal arrangement uitgewerkt, met ontbijt lunch en diner. Na het culinair genieten, wordt de bovenste bol van het Brusselse Atomium omgetoverd tot een gastronomische brouwerij…Genieten maar!

Origineel uit eten met erotisch tintje

Genieten wordt het zeker in het erotisch restaurant aan de Ninoofstesteenweg in het Brusselse Schepdaal, waar je culinair kan genieten midden een erotisch decor. Dit sfeervolle, erotisch restaurant, is smaakvol ingericht en brengt je onmiddellijk in de gepaste sfeer. Hier krijg je de garantie van een echt geanimeerde avond. In de exclusieve Fusion- keuken worden uitsluitend marktverse producten gebruikt, maandelijks worden er andere, meestal seizoensgebonden gerechten op het menu gezet. Midden allerlei opwindende stripteasenummers wordt je hier verwend door uitdagende bunny girls en chippendale obers. Wat kan je eigenlijk nog meer voorstellen?

Gezellig dineren in oud fabriekspand

Sinds enkele maanden zet de eigenzinnige flemisch foodies chef Olly Ceulenaere, samen met zijn compagnon Peter Vincke, een voormalige opslagplaats midden een groene omgeving onder culinaire hoogspanning. Volta, gelegen aan de Nieuwe Wandeling in hartje Gent, wil ’s middags een inspirerende plaats zijn om niet alleen snel maar ook gezond en lekker energie te tanken en nieuwe ideeën op te doen. Naarmate de dag vordert, vervelt Volta tot een eigentijds restaurant en sfeervolle bar. Een plaats waar we in ons eentje of romantisch met z’n tweetjes bij aangenaam prikkelende gerechten het einde van de dag ontspannend kunnen los laten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: