Origineel cadeau voor valentijnsdag

Een frivool lingeriesetje, een bos rode rozen die je nauwelijks kan dragen, zijn/haar favoriete parfum… Allemaal al gehad? Wil  je jouw partner op valentijnsdag toch nog kunnen verrassen, dan zit je toch wel met een ernstig probleem. Valentijnsdag wenkt, maar een origineel en leuk cadeau vinden is dan lang niet meer zo eenvoudig wanneer je partner eigenlijk al alles heeft.

Zijn er nog wel mogelijkheden om zo’n verrassend én origineel valentijnscadeau op de kop te kunnen tikken en hoe pak je deze zoektocht aan? Kortom, wat is een origineel geschenk voor valentijnsdag?

 

Ben je nog maar pas samen, dan is het vinden van een verrassend valentijnscadeau kinderspel. Het wordt anders wanneer je al enige tijd samen bent, en je partner eigenlijk al alles heeft. Toch bestaan er nog verschillende mogelijkheden om ook dan je partner op valentijnsdag naar de zevende hemel te voeren. Zoeken naar een origineel geschenk voor valentijn, doe je bij voorkeur op internet. Daar zijn heel wat gespecialiseerde websites actief die elkaar de loef proberen af te steken om je toch maar het meest originele valentijnsgeschenk te kunnen aanbieden. Bedenk bij dit alles dat het duurste geschenk niet altijd het meest originele is…

 

Geef je partner een heerlijke massagebeurt cadeau

 

Zéker op valentijnsdag gaat niets boven een romantische massagebeurt. Je kan daarvoor terecht in de vele wellnesssalons en schoonheidsinstituten die voor dit feest der verliefden speciale arrangelmenten aanbieden. Maar wat dacht je van een massagesessie in je vertrouwde omgeving, thuis voor de open haard? Je hebt immers nog al de tijd om te leren masseren, en eens de knepen van het vak in je handen, kun je lekker genieten met z’n twee. Op het web vind je  verschillende sites waar je terecht kan om te leren masseren. En bedenk dat masseren veel gemakkelijker is dan het er meestal uit ziet.

 

Romantiek en je verbeelding doet de rest

 

Zorg in de eerste plaats voor een romantisch kader wanneer je op valentijnsdag je partner wil verwennen met een massagebeurt. Zorg voor het nodige kaarslicht, en laat vervolgens je verbeelding de vrije loop. Meer is niet nodig om je partner een onvergetelijke valentijnsdag te bezorgen.

Een massagebeurt in je vertrouwde thuisomgeving stelt je gerust. Er kan in principe dan ook niks verkeerd gaan. Breng eerst met trage, cirkelvormige beweging de massage- olie aan. Olie geniet de voorkeur, omdat het langer vettig blijft. Masseer steeds met je handpalmen, dat geeft je partner een warm en geborgen gevoel. Eens op juiste temperatuur, kan het échte werk beginnen. Maak daarbij kleine cirkelvormige bewegingen steeds in de richting van het hart. Masseer enkel de buik in de richting van de dkke darm, zo worden de meeste afvalstoffen afgevoerd. Masseer niet wanneer je partner zich ziek voelt, koorts en/of pijn heeft en blijf met de massage- olie weg van open of ontstoken wonden. Hou je met deze tips rekening, dan is het op valentijnsdag beslist genieten geblazen!

 

Verrassend valentijnskaartje 

 

Om op valentijnsdag te scoren, moet je het niet altijd ingewikkeld zoeken. Laat op valentijnsdag weten dat je hem/of haar graag ziet. Dat laat je blijken via een leuk en origineel valentijnskaartje. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe, en verstuur deze kaart samen met een fluweelzachte knuffel. Dat zal zijn effect beslist niet missen.

 

Chocolade telegram

 

En wat dacht je van een chocolade telegram? Verras je geliefde op valentijnsdag met een chocolade telegram vergezeld van een persoonlijke boodschap. Ongetwijfeld een lekker geschenkje voor door de brievenbus, dat zéker zal opvallen. Je stelt de tekst van dit telegram zélf samen met chocoladeletters. Je vind deze chocolade telegram in de betere cadeaushop of zelfs op internet, waar verschillende sites zich specialiseerden in het aanbieden van de meest originele geschenken.

  • Richtprijs: vanaf 12 euro.

Tocht met Ferrari en/of heli 

Een tocht met een adembenemende Ferrari is toch de droom van zowat alle mannen? Trafficontrol stelt je in de gelegenheid een duizelingwekkende rit te maken in een Ferrari 308, 328, 348, TS, 355 en in de exclusieve Testarossa en Medina. De rit wordt steeds na samenspraak uitgestippeld, en kan vanaf een minimumduur van één uur zowel in Nederland als in België geboekt worden. Je kan ook kiezen voor een vlucht in een helicopter of beiden combineren.

  • Richtprijs Ferrari: een rit met een Ferrari heb je vanaf 149 euro.
  • Richtprijs heli       : Vanaf 279 euro
  • Richtprijs Ferrari en heli : vanaf 199 euro.
  • Totaalpakken      : vanaf 549 euro

Info België en Nederland: sales@trafficcontrol.nl

 

Andere toppers om samen van een originele valentijnsdag te genieten zijn culinaire en/of romantische rondvaarten, een overnachting in een romantisch kasteelhotel en allerlei wellness- arrangementen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , ,