Online sparen met hoge rente bij MoneYou kan nu ook bij ons

Sparen in economisch moeilijke tijden is lang niet meer zo vanzelfsprekend. Sparen met een aanvaardbare rente die dus ook nog rendeert is nog veel moeilijker, maar gelukkig niet onmogelijk. Dat is voortaan ook bij ons mogelijk dankzij twee eenvoudige maar niettemin hoog renderende spaarproducten van MoneYou, een handelsnaam van het Nederlandse ABN AMRO bank. Sinds kort is MoneYou.be ook bij ons actief met duidelijke online spaarproducten met een aantrekkelijke rente die daar bovenop opvallend eenvoudig, transparant én flexibel zijn!

Sparen bij het Nederlandse MoneYou dat nu ook in ons land actief is, is opvallend rendabel

Met hun voor ons gloednieuwe spaarproducten wil MoneYou zoveel mogelijk tegemoet komen aan de vraag naar meer transparantie van de Belgische spaarder.

Flex en Plus sparen

MoneYou brengt met Flex en Plus sparen meteen twee in Nederland bijzonder populaire spaarproducten op de markt waarmee ze ook bij ons ongetwijfeld goed zullen scoren.

  • Flex Sparen: is een transparant spaarprogramma met een basisrente van 1,75 procent basisrente verhoogd met een getrouwheidspremie op jaarbasis van 0,40 procent. Dit Flex spaarprogramma van Money You is vooral ideaal voor spaarders die van plan zijn hun geld regelmatig af te halen en toch willen genieten van een aantrekkelijke basisrente. De relatief hoge basisrente wordt immers verworven vanaf de eerste dag dat het geld op je spaarrekening staat.
  • Plus Sparen: Is even eenvoudig en flexibel met een basisrente van 1,20% basisrente met een  getrouwheidspremie, eveneens op jaarbasis van 1,25 euro. Dit Plus Spaarprogramma biedt de spaarder een hoger totaalrendement dan het Flex sparen. Naast een aantrekkelijke basisrente geniet je als Plus spaarder bij MoneYou ook een getrouwheidspremie van 1,25 procent. Voor spaarders die zeker zijn dat hun spaarcenten minstens één jaar kunnen missen, is dit Plus Sparen beslist een aanrader.
  • Voordelen sparen bij MoneYou: het de aanvraag tot deelname aan één of meerdere spaarprogramma’s gebeurd bij MoneYou uitsluitend onlineSpaar apps voor je smartphone zijn onmiddellijk beschikbaar en aan het openen en beheren van deze spaarprogramma’s van MoneYou zijn geen extra kosten verbonden. Je geniet van de basisrente al vanaf de eerste dag, er wordt geen minimum inleg vooropgesteld.

Gouden spaarvarken

Je zou wel gek zijn je zuur verdiende spaarcentjes in je zwarte kous te stoppen in plaats van te sparen bij MoneYou

MoneYou is sinds 2001 een erg vertrouwde naam in Nederland en behaalde reeds tweemaal het fel begeerde “Gouden Spaarvarken” , de Nederlandse prijs voor de best renderende spaarrekening. De financiële dienstverlener ging vorig jaar van start op de Duitse markt, en is nu sinds kort ook actief in België met zijn aantrekkelijke spaarproducten.

Meer info? Spaarrekeningen vergelijken? Check dan vrijblijvend eens www.moneyou.be!

Bronnen en referenties:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,