Online geld verdienen met artikelen schrijven op publiwiki!

Steeds meer landgenoten zoeken op het internet naar gemakkelijke, maar vooral naar veilige en betrouwbare manier om geld te verdienen. Online geld verdienen kun je op vele manieren. Is schrijven je passie? Dan kun je met het schrijven van artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen blijvend inkomsten genereren. Je moet daarvoor zelfs over geen enkele kennis of een eigen website beschikken. Gespecialiseerde artikel websites stellen hun know how, technische kennis en hun website ter beschikking om niet alleen je artikelen te publiceren maar er ook nog geld mee te verdienen. Eens de wagen aan het rollen komen deze inkomsten als vanzelf. Met tijdloze artikelen verwerf je zelfs een vast maandelijks inkomen. Eén van deze websites is PubliWiki, een dynamische website die je zelfs meerdere kansen geeft om een vast inkomen te verwerven. Hoe  gaat dat écht in zijn werk en aan welke eisen moeten artikelen voldoen om op Publi Wiki gepubliceerd te worden? 

Online geld verdienen met artikelen schrijven én publiceren is erg populair, veilig, betrouwbaar en vooral... winstgevend!

Online geld verdienen met artikelen schrijven én publiceren is erg populair, veilig, betrouwbaar en vooral… winstgevend!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe je op PubliWiki met je artikelen op verschillende manieren een vast inkomen kunt realiseren is eigenlijk erg eenvoudig. Bij je goedgekeurde en gepubliceerde artikelen worden advertenties geplaatst. PubliWiki ging hiervoor in zee met Google ads, een gebruiksvriendelijke én vooral best renderende manier om geld te verdienen met je artikelen. Voor iedere klik op deze advertenties die nauw bij het onderwerp van je artikel aansluiten, krijg je een vergoeding. Deze vergoeding wordt maandelijks uitbetaald. Die uitbetaling gebeurt niet door de beheerders van PubliWiki maar rechtstreeks door Google zelf. Hoeveel zo’n klik opbrengt hangt voor een belangrijk deel van je onderwerp af. Hoe informatiever en actueler én commerciëler hoe meer de Google advertenties bij de onderwerpen van je artikelen aansluiten en hoe vlugger je bezoekers op deze advertenties zullen klikken. Hoe meer bezoekers hoe meer kans je hebt dat er op de advertenties wordt geklikt en hoe hoger je inkomsten. Doorzetten en volhouden zijn hier erg belangrijk. Het duurt immers enige tijd voor je in de zoekmachines terecht komt, maar eens dat is gebeurd zijn je bezoekers en je inkomsten niet meer te stoppen.

Bij PubliWiki sta je er nooit alleen voor. Je wordt er bijgestaan door een team ervaren copywriters en SEO- specialisten

Bij PubliWiki sta je er nooit alleen voor. Je wordt er bijgestaan door een team ervaren copywriters en SEO- specialisten

Affiliate marketing

Toch is er ook een groot verschil tussen de bestaande artikel directories en PubliWiki. In tegenstelling met deze websites, biedt Publi Wiki zijn auteurs een twee en wel erg renderende bron van inkomsten, namelijk affiliate marketing. Bij affiliate marketing word je als auteur meestal vergoed per sale die je via je artikel realiseert. Zowel in België als in Nederland zijn op dit vlak vele bedrijven actief. PubliWiki heeft op dit vlak een exclusieve samenwerking met marktleiders TradeTracker, en Paypro. De commissies per sale variëren hier van 3 tot 150 euro per sale, dit laatste is vooral het geval bij PayPro dat zich specialiseerde in de verkoop van informatieve e- books en cursussen. Je kan je affiliate partner uiteraard vrij kiezen

Tips bij affiliate marketing  op PubliWiki:

Voor wie als auteur of publisher nog niet met affiliate marketing vertrouwd is volgt onderstaand stappenplan. Eenvoudiger kan eigenlijk niet.

  • Account: is affiliate nieuw? Maak dan gratis een account aan op TradeTracker, en/of Zanox en zeker op Paypro
  • Aanmelden: je account wordt onmiddellijk goedgekeurd en vanaf dat ogenblik kun je campagnes bij je artikelen promoten. Je krijgt een persoonlijke code en je kan je bij zoveel campagnes aanmelden als je zelf wil. Je promoot via tekstlinks of banners telkens met je unieke code zodat je dagelijks kan volgen hoeveel je verdiende.

Unieke en informatieve artikelen

Het belangrijkste in deze informatieketting zijn uiteraard  je artikelen zelf! De onderwerpen waarover je schrijft kies zelf. Op die manier kies je automatisch die onderwerpen die je het meeste boeien en waarover je sowieso veel af weet. Er is slechts één beperking: PubliWiki publiceert uitsluitend unieke artikelen. Dat zijn artikelen die nooit gepubliceerd werden. Alleen op die manier scoren we hoog in Google en alle andere zoekmachienes en dat is uiteindelijk in het voordeel van alle auteurs.

 

Met PubliWiki geniet je zoowel inkomsten via Google ads als via affiliate marketing

Met PubliWiki geniet je zowel inkomsten via Google ads als via affiliate marketing

Tips voor het publiceren op PubliWiki: 

  • Uniek: schrijf uitsluitend unieke artikelen die nooit eerder werden gepubliceerd. Alleen op die manier zal je vlug geld verdienen met artikelen schrijven en publiceren op Publiwiki
  • Tijdsgebonden: schrijf tijdsgebonden artikelen. Het heeft geen enkele zin om tijdens het najaar en de wintermaanden artikelen te schrijven en te publiceren over zomerse onderwerpen. Op die manier zal je nog lang op je eerste inkomsten moeten wachten
  • Kort en krachtig: gebruik zoveel mogelijk korte en krachtige zinnen. Dat zorgt voor duidelijkheid en wekt extra aandacht
  • Delen: artikelen schrijven en publiceren is niet voldoende. Deel ze regelmatig (dagelijks) op alle sociale media

 

 Jij wil toch ook online geld verdienen met je artikelen?

Is schrijven je passie? Dan is schrijven en publiceren op Publiwiki zéker iets voor jou! Plubliceren doe je in de eerste plaats omdat je het leuk vindt. Met je artikelen ook nog goed geld verdienen is niet alleen mooi meegenomen, het werkt extra motiverend.

Wil je als auteur voortaan niet een vast maandelijks inkomen realiseren maar ook erkenning voor je werk? Registreer je dan nu op Publiwiki, het is GRATIS! Je kan onmiddellijk starten met publiceren en zo de basis leggen van een vast maandelijks inkomen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...