Nieuw concept: Marketing Makelaar Quanto

Vandaag hebben we het op Hoe-Waar over een nieuw concept. Dat van de Marketing Makelaar. 3 to the point vragen voor Quanto.

Wanneer zijn jullie gestart?
Quanto werd opgericht door Lesly Van Den Berge in 2013 na een carrière van 13 jaar in het bedrijfsleven met ervaring in marketing, sales, reclame & PR. Omdat onze freelance partners met zorg geselecteerd zijn omwille van hun ervaring en hun kennis, starten we allesbehalve van nul.

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?
Quanto is een 360° marketingbureau dat uw taal spreekt en dat u efficiënt begeleidt doorheen elk marketingproject. We zijn hierbij specialist in ROI marketing. We maken elke inspanning zo meetbaar mogelijk en we streven telkens vooropgestelde marketingdoelstellingen na. We werken hierbij graag vanuit een marketing audit waarbij we mee investeren in uw marketing aanpak door een grondige analyse van uw markt, uw concurrenten, uw huidige marketing- en communicatieaanpak… We zijn er overtuigd dat dit een noodzaak is om op lange termijn op een professionele manier met u te kunnen samenwerken.

Wat is uniek aan Quanto?
Wij zijn marketing makelaar. Dit betekent dat we zorgen voor een unieke combinatie van een single point-of-contact binnen Quanto die uw taal spreekt en die de communicatie met u proactief organiseert. Daarnaast beschikken we over een vast team van ervaren freelance specialisten. Dit zorgt er voor dat we ook op technisch en creatief vlak sterk staan en kort op de bal kunnen spelen. Het geeft ons tevens de flexibiliteit om in te spelen op de voortdurende veranderingen binnen het marketinglandschap. We bieden geen standaardoplossingen maar we werken steeds volledig op maat van uw behoeften en budget. Onze tarieven zijn goed doordat wij geen compleet team onnodig aan het werk moeten houden.
Omdat onze freelance partners met zorg geselecteerd zijn omwille van hun ervaring en kennis starten we allesbehalve van nul. Onze freelancers zijn dynamisch en gedreven doordat we een team van ondernemers zijn dat er voor 200% voor gaat.

deuren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...