Muggenmelk met deet: online kopen bij de apotheek

Vroeg of laat zal ook u muggenmelk met deet nodig hebben. Zeker nu de zomer eraan komt, gaan steeds meer mensen op zoek naar de speciale muggenmelk. Wellicht gaat u op reis naar tropische gebieden waar veel muggen zitten en waar de kans op malaria aanwezig is. En geloof me, malaria wil u echt wel voorkomen. Vanuit het motto ‘beter voorkomen dan genezen”, heb ik het hier in deze post over muggenmelk met deet. Bescherm uzelf en uw kinderen tegen muggen, malariamuggen, teken en andere vervelende insecten en koop uw muggenmelk voordelig bij de online apotheek!

Muggenmelk met DEET

Voor zover bekend is DEET de enige stof die een dermate sterke afwerende werking heeft tegen muggen. DEET is een insectenwerende chemische stof die op de huid of op de kleren wordt aangebracht, met als hoofddoel het beschermen tegen insectenbeten. In het bijzonder beschermt deze stof tegen tekenbeten (die de ziekte van Lyme kunnen veroorzaken) en is het tevens zeer effectief tegen muggenbeten (die knokkelkoorts, West-Nijlkoorts en de beruchte malaria kunnen veroorzaken). Bij de apotheker en in de speciaalzaak kunnen we DEET aantreffen in verschillende vormen: lotion, zalf, spray, soms zelfs verwerkt in polsbandjes.

Muggenmelk met DEET online kopen

Bij PublicPharma.com, een Belgische internetapotheek, hebben ze uiteraard ook muggenmelk met deet in hun gamma. Indien u naar tropische landen trekt, mag een goede muggenmelk met deet zeker niet ontbreken. Minstens 30% deet wordt ten sterkste aangeraden. Bij PublicPharma krijgt u steevast korting op alle muggenmelken. Bovendien kost verzending binnen België slechts 1,90 EUR, indien uw totale orderbedrag groter is dan 50 EUR is het zelfs gratis. Je merkt dat ze er muggenmelk met deet verkopen in vier verschillende vormen: lotion, gel, roller en spray. Ook voor kinderen hebben ze een speciale muggenmelkspray in hun gamma.

Dit hier is alvast de populairste muggenmelk, die u uiteraard ook bij PublicPharma kunt kopen:

De populairste muggenmelk spray met deet

Moustimug Tropical Nycomed.30% Deet Spray100ml

Beschrijving:
Geef muggen, teken en ander ongedierte geen kans dankzij deze muggenmelk met 30% DEET. 5% korting en slechts 1,90 verzendkosten. Vandaag bestellen, morgen in huis!

Prijs:
9,50 EUR bij PublicPharma.com

Afbeelding
Moustimug Tropical Nycomed.30% Deet Spray100ml

 

Verder wens ik u nog een veilige reis, zonder muggenbeten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,