Mode: badmode 2012 vrouwelijk en sexy

Is zonnekloppen je favoriete hobby en ben je van plan de komende maanden weer langs het strand te flaneren, dan wordt het de hoogste tijd om met de nieuwe badmode 2012 kennis te maken. Die ligt overal uitnodigend in de uitstalraam van de vele gespecialiseerde boetieks. De jongste badmode 2012 is vrouwelijker, verleiderlijker en kleurrijker dan ooit. En, minstens even belangrijk: de nieuwigheden zijn beschikbaar in zowat alle mogelijke maten, ook voor de hedendaagse vrouw met een maatje meer. De nieuwe collectie badpakken is aangepast aan ieders figuur.  Bikini’s en tankini zijn er voor iedereen die zijn dagelijkse calorie- innama nouwlettend in de gaten houden. Er is zelfs aan de fanatiekste watersporter gedacht. Die kunnen met de superkini zonder complexen het zilte nat induiken. Dankzij de ingeneieuze schouderbandjes en het meest moderne materiaal blijft zelfs de kleinste bikini bij de wildste watersporten en diepzeeduiken netjes op zijn plaats.

 

De komende zomer wordt strapless dé trend op het strand. Badpakken zonder schouderbandjes moeten je van die vervelkende witte lijntjes op je schouders definitief verlossen. Deze strapless lijn wordt doorgetrokken tot de bikini’s. Deze bikinietjes zijn kleiner dan ooit. Daarmee keren we terug naar de bodmode van de jaren zeventig.  Zonnekloppers zullen zich in die niemandalletjes beslist in hun element voelen, ze zon krijgt imers vrij spel op hun gebruinde huid. Het topje en de strandshort zijn dan weer perfect geschikt om het stadcentrum te verkennen. Afwisseling troef dit jaar, bikinitopjes en slips zijn er in verschillende kleuren in verschillende kleuren, zodat het wel ééndelige badpakken lijken. Voor sportievelingen zijn er alle soorten modellen shorty’s, tanktops en  topjes in zowel rustige als felle kleuren. Waterratten moeten geen angst meer hebben voor  badpakken die niet goed op hun plaats blijven zitten. Badpakken met T- vormige ruguitsnijding zijn bijzonder geschikt voor alle watersporters. Deze sportieve badpakken omhullen je lichaamsvormen als gegoten en blijven daardoor perfect op hun plaats.

 

De superkini voor watersporters

 

De superkini werd dan weer speciaal ontworpen voor al diegenen die de look van een sexy bikini willen combineren met het draagcomfort van een klassiek badpak. Deze  superkini is een creatie van O’ Niell en zal velen kunnen bekoren.

 

Dankzij zijn  ingenieuze schouderbandjes en zijn materiaal dat als het ware op je huid kleeft, is deze superkini bijzonder interessant voor alle watersportfanaten en zeker voor diepzeeduiksters en surfers.

Badpakken voor maatje méér

 

Eéndelige badpakken blijven het uitstekend doen, zeker bij vrouwen met een maatje meer. Figuurcorrigerende badpakken zijn uitgerust met een verstevigende buikstreek en een ingewerkte beugel of met een extra steun verlenende inzetstrook voor je boezem. De meerderheid van de badpakken zijn er in alle mogelijke trendy kleuren en ogen met hun diepe V- ruguitsnijding bijzonder vrouwelijk en sexy. Ze maken je figuur slanker en tonen je benen langer.

Tankini in alle kleuren en modellen

 

De tankini, een combinatie van een tanktop met een bikinislipje, wordt ongetwijfeld de zomerhit 2012. De nieuwe badmode 2012 is er in alle mogelijke kleuren en kleurencombinaties, gaande van knalrood tot zacht en fluo oranje, roze, abrikoos, allerlei kaki, gif- en fluogroen en zowat alle beschikbare tinten van  blauw.

Al deze kleuren zijn er zowel in één kleur als in bonte combinaties. Zwart is ook hier een kleur die de tijd trotseert. Deze kleur zie je vooral bij badpakken en in combinatie met wit en rood.

Van marinestrepen tot bol-motieven

 

Allerlei bol- motieven, strepen en ruiten zijn in. Strepen blijven belangrijk, gaande van de meest eenvoudige marinestrepen over zigzag strepen tot opvallende veelkleurige strepen in de meest vele uitvoeringen. Bolletjesmotieven in alle formaten en kleuren brengen je dan terug naar de jaren vijftig. Abstracte tekeningen en etnische prints maken de vrouwelijke badmode 2012 compleet. Wuivende palmbomen en exotsiche bloemen doen nu al velen wegdromen…

 

Badmode mannen 2012: tijdloos, blits of fashion

 

Komend seizoen zal geen enkele man op het strand écht uit de toon vallen. Tijdloos discreet, blits, klassiek of flashi … alles is goed. De kleuren van de mannen badmode 2012 variëren van sober en discreet grijs, blauw en kaki tot het meer gedurfde fel rood en zacht… roze. Allerlei fotoprints van gebruinde surfers en metershoge golven brengen je nu al in vakantiesfeer. Lichtgewicht boardshorts uit sneldrogende materialen zijn dé geschikte outfit voor surfers en alle andere waterratten.

Kinder zwempakken met vlotters

 

Zeker op het strand hebben kinderen extra bescherming en aandacht nodig. Doe je met de kleintejs aan watergewenning, dan dragen ze bij voorkeur zwembandjes en zwempakken met vlotters.

 

Kinderen hebben ook nood aan extra bescherming tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon. In meerdere collecties vind je al heel wat UV- badpakken en T- shirts voor kids die de schadelijke UV stralen tegen houden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,