Hoe Waar

Mobiel abonnement 2011

Het goedkoopste en beste mobiel abonnement 2011

Mobiel abonnement: goedkoop en beste Vele mensen hebben tegenwoordig een mobiel abonnement (postpaid). Echter, velen hebben zich niet de vraag gesteld of dat wel het voordeligst is. Als u maar af en toe een sms vertuurt, of heel uitzonderlijk eens belt, dan bent u wellicht goedkoper af en met herlaadkaart. (prepaid)

In Belgi├ź hebben we verschillende operatoren die een gsm abonnement aanbieden. Het is vaak aan u om het bos door de bomen te zien en er het goedkoopste en meerst kwalitatieve gsm abonnement uit te halen. Gelukkig stak de overheid een handje bij. Op de site www.bestetarief.be kunt u namelijk – helemaal gratis – uw persoonlijk gsm-profiel laten samenstellen. Vervolgens kiest u of u ge├»nteresseerd bent in een mobiel abonnement of een prepaid herlaadkaart, en de site berekent bij welke gsm provider voor u het goedkoopst uitkomt.

Bij ons zijn de voornaamste GSM-operatoren Base, Mobistar en Proximus. Maar zij zijn daarom niet altijd het goedkoopst. Er zijn tegenwoordig nog tal van andere spelers op de markt (Medion Mobile, Carrefour Mobile, Jim Mobile, Euphony, Simyo en ga zo maar door).

Voor de beste en meest up to date info kunt u ook langsgaan bij een gsmwinkel zoals The Phone House. Zorg vooraf wel dat je op de hoogte bent van alternatieven, want zij zullen je vaak enkel een mobiel abonnement aanraden bij de grote drie.