Met een mini lening van Ferratum zorgeloos genieten van de eindejaarsfeesten

De feestdagen staan voor de deur. Een kerstfeest met een uitgebreid diner, alles erop en eraan vol kleur, sfeer, glitter en… kerstcadeautjes! En je wilt daarbij uiteraard niet uit de toon vallen en zeker niet met lege handen op hét feest van het jaar verschijnen. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor velen is dat de doodgewoonste zaak van de wereld. Maar spijtig genoeg is dat lang niet voor iedereen het geval. Op het einde van het jaar moeten heel wat rekeningen betaald worden en sommigen zitten dan al zo krap bij kas dat het kopen van geschenken bijzonder moeilijk wordt. Kredietverlener Ferratum begrijpt dit en biedt je de mogelijkheid toch geschenken te kopen voor al le familieleden en vrienden die nauw aan je hart liggen.

Ferratum helpt je zorgeloos van de eindejaarsfeesten te genieten met een minilening van 50 tot 500 euro

“Iedereen die het moeilijk heeft om zijn gezinsbudget op het einde van het jaar in evenwicht te houden willen we zoveel mogelijk helpen omdat ook zij ongestoord en zonder financiële kopzorgen van de komende eindejaarsfeesten zouden kunnen genieten”, aldus de financiële adviseurs van Ferratum. “Wij willen ze helpen om deze dure periode financieel te overbruggen. Zij kunnen bij ons een klein bedrag lenen om zo de feestdagen op een normale manier met hun dierbaren doorbrengen.

Minimum aan onkosten

Ferratum leent bedragen van vanaf 50 tot 500 euro. Het geleende bedrag moet je na 15 of 30 dagen terug betalen. De looptijd van je minilening hangt uiteraard af van het geleende bedrag. Zowel je aanvraag als de volledige afhandeling van je minilening of flitskrediet gebeurt bij Ferratum uitsluitend online of zelfs per SMS. Lenen bij Ferratum is goedkoop, veilig en betrouwbaar. Deze kredietverlener beperkt zijn administratieve kosten tot vier euro per lening.

Garantsteller of garantieverzekering

Om zijn  risico zoveel mogelijk te beperken vraagt Ferratum een garantsteller. Dat kan een familielid of een vriend(in) zijn. Die stelt zich mede garant voor de terugbetaling van je lening, zodat Ferratum zeker is het geleende bedrag terug te krijgen. Beschik je niet over zo’n persoon dan kan je een verzekering aangaan bij Global Guarantee.

Vergeet bij een aanvraag van een minilening niet dat lenen geld kost en dat zo’n mini lening van Ferratum na 15 of 30 dagen moet worden terug betaald

De prijs van deze verzekering hangt af van het geleende bedrag en de duurtijd van je minilening:

  • Geleend bedrag 50 euro/15 dagen:    8 euro
  • Geleend bedrag 100 euro/15 dagen:18 euro
  • Geleend bedrag 100 euro/30 dagen: 24 euro
  • Geleend bedrag 150 euro/30 dagen: 38 euro
  • Geleend bedrag 200 euro/30 dagen: 52 euro
  • Geleend bedrag 300 euro/30 dagen: 80 euro
  • Geleend bedrag 400 euro/30 dagen:108 euro
  • Geleend bedrag 500 euro/30 dagen:136 euro

Ferratum doet er alles aan om met een minimum aan bewijsmateriaal een aanvraag van zo’n minilening zo vlug mogelijk te behandelen en goed te keuren. Zelfs een vermelding op de zwarte lijst van de Nationale Bank is geen probleem. Die goedkeuring komt er meestal na 24 uur. En eens je aanvraag voor een mini- lening aanvaard wordt het geleende bedrag onmiddellijk op je rekening gestort en kan je er vrij over beschikken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,