Met de Hotelbon Jaarkaart GRATIS overnachten in 3000 kwaliteitshotels!

hotelbonWil ook jij genieten van een deugddoende vakantie zonder je blauw te betalen? Geen nood, dat is perfect mogelijk! Voor al diegenen die goedkoop van een welverdiende vakantie willen genieten, is er voortaan de Hotelbon Jaarkaart. Met zo’n voordelige Hotelbon Jaarkaart kunnen we alle kanten uit. Zo kunnen we enkele keren per jaar voordelig genieten van een ontspannend weekendje kortbij, of met onze partner enkele dagen relaxen op onze favoriete vakantiebestemming in het buitenland. Maar dat is lang niet alles. Met de nieuwe combinatie Hotelbon Jaarkaart genieten we een jaar lang van extra kortingen en voordelige, exclusieve arrangementen!

We verkiezen steeds meer en meer meerdere korte vakanties kortbij, boven een lang verblijf op onze favoriete vakantiebestemming in het buitenland. Daar spelen de initiatiefnemers van de Hotelbon Jaarkaart handig op in. Met de Hotelbon Jaarkaart genieten we een jaar lang gratis overnachten voor twee in kwaliteitshotels in zowel binnen als buitenland.

Hotelbon Jaarkaart tijdelijk nog voordeliger

Nu is de Hotelbon Jaarkaart tijdelijk nog voordeliger. Deze jaar lang geldige voordeelkaart hebben we nu tijdelijk voor 55 euro in plaats van de normale 75 euro. Met deze originele én voordelige vakantieformule kunnen we zelf ervaren hoe prettig het is om een jaar lang GRATIS te overnachten in een kwalitatief hotel. We kunnen deze kaart een jaar lang zo dikwijls gebruiken als we zelf willen. Aan deze voordeelkaart is slechts één voorwaarde verbonden: om er te kunnen van genieten moeten we in het door ons gekozen hotel ontbijten en dineren… Als dit al een voorwaarde kan genoemd worden, eten moeten we toch!

Gratis overnachten in 3000 hotels in Europa

Wat houders van zo’n Hotelbon Jaarkaart krijgen is ronduit indrukwekkend. Met deze voordeelkaart kunnen we immers gratis overnachten in maar liefst drieduizend kwalitatieve hotels in zowel binnen- als buitenland, en dit in totaal in 21 Europese landen. Met de hotels waar we gratis kunnen overnachten, maken we uitgebreid kennis in de ruim hondervijftig pagina’s tellende full color Hotelgids, die we gratis krijgen toegestuurd. Ieder kwartaal krijgen houders van de Hotelbon Jaarkaart de Seizoenskrant vol voordelige arrangementen, exclusief voor houders van de Hotelbon Jaarkaart. Maar dat is lang niet alles…

Belangrijke korting bij toegang vakantiepretparken

Met de Hotelbon Jaarkaart krijgen we nog eens 25 procent korting in vier Belgische en negenendertig Nederlandse vakantieparken.

Bontime met kortingen 3000 euro kortingen

Bij de Hotelkaart Jaarkaart ontvangen we ook de Dagjes- uit Gids met directe kortingen aan de kassa voor het ganse gezin voor pretparken dierentuinen, kartbanen, musea, thermen, bioscopen en casino’s, met een totale waarde van maar liefst drieduizend euro!

Eénmalig gratis overnachten is ook mogelijk

Is éénmalig gratis overnachten in een kwaliteitshotel voor jou al voldoende, dan is dat perfect mogelijk mogelijk met de Hotel Voucher. Deze Hotel Voucher kost 40 euro en biedt ons een verblijf voor twee personen gedurende vier dagen/drie nachten in een kwaliteitshotel in eveneens 21 Europese landen. Ontbijten en dineren is betalend.

Prijs Hotelbon/Jaarkaart: 55 euro. Voor dit berdag krijgen we onze Hotelbon/Jaarkaart, de ruim 150 pagina’s teggelende Hotelgids, keuze uit 3000 hotels in 21 Europese landen, 25 procent toegangskorting bij 39 Nederlandse en 4 Belgische pretparken, Bontime Dagjes- uit Gids met 3000 euro kortingen en de kwartaal, seizoenskrant boordevol voordelige en exclusieve arrangementen.
Prijs Hotelbon Voucher: 40 euro
Inschrijvingsformulier aanvragen: op het nummer 0800/75.75.750

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,