Met aantrekkelijke promoties voordelig naar magisch Disneyland Parijs

disneyNEW3Hou jij van een korte tussendoorvakantie met de kids? Overweeg dan zéker een bezoek aan magisch Disneyland in Parijs. Een uitstap naar hét kinderpretpark bij uitstek met het voltallige gezin moet zelfs niet eens duur te zijn. Zowel door het pretpark zélf, als door verschillende reisorganisatoren, worden immers geregeld aantrekkelijke promoties georganiseerd en kan men dus goedkope toegangskaarten bemachtigen. Voordelig én betaalbaar naar dit magische pretpark? Het kan beslist, zodat dit ook voor jouw kids zéker geen droom moet blijven.

Een verblijf in Disneyland Parijs, daar droomt toch iedereen van? Dit pretpark met wereldfaam, heeft de naam duur te zijn, doch wie zoekt, kijkt én vergelijkt kan ook voordelig en betaalbaar naar Disneyland! Dat kan dankzij de vele aantrekkelijke promoties die een jaar lang worden georganiseerd.

Pretpark voor alle leeftijden

Disneyland Parijs is een pretpark voor alle leeftijden. De allerkleinsten maken er met verbaasde blikken kennis met de vele magische sprookjesfiguren uit de bekendste Disneyverhalen, en wij ouders denken er met weemoed terug aan onze eigen jeugd, toen deze Disneyfiguren minstens even populair waren… In dit prachtige pretpark kunnen we ons volop uitleven in de vele, spannende topattracties voor jong én oud, staan we oog en oog met alle Disneyfiguren en genieten we van spectaculaire parades. In Disneyland Parijs is het altijd feest, zéker wanneer we er logeren in de prachtige hotels in onvervalste Disneystijl.

Kinderen tot zes jaar helemaal gratis naar Disneyplezier…

Zoveel plezier voor iedereen, hoeft niet eens duur te zijn. Geregeld worden er aantrekkelijke promotionele acties uitgewerkt. Wat anders gezegd van het jongste aanbod, waarmee kinderen tot en met zes jaar er niet alleen gratis kunnen overnachten midden alle magische Disneyfiguren, maar ook kunnen genieten van een gratis ontbijt en zelfs gratis toegang hebben tot het park?

Magische zondagen met 15% korting op verblijf…

Maak voordelig kennis met de magische sprookjesfiguren in Disneyland Parijs, en dit met de Magische Zondagen, waarmee we genieten van een korting van maar liefst vijftien procent op ons verblijf van minimum drie nachten en twee dagen, en dit op vooropgestelde data.

Aantrekkelijke promoties bij Thomas Cook: tot tweehonderd euro korting per geboekte kamer

Een andere, en minstens even aantrekkelijke promotie wordt georganiseerd door reisorganisator Thomas Cook. Nieuwe boekingen genieten hier nog tot 7 november 2011 van een reuze korting van maar liefst 150 euro per geboekte kamer voor een verblijf van minstens twee dagen en één nacht, en zelfs van tweehonderd euro korting bij een boeking van van minimum drie dagen en twee nachten. Deze promotie is geldig in het Disney Hotel, in Disney’s Hotel New York, Disney Hotel New York Port Bay Club en Disney Sequoia Lodge. Dit aantrekkelijk verblijf aan voordeeltarief geldt enkel in standaardkamers Montana, Admiral en Lake View, maar is niet geldig in familiekamers in het sfeervolle Disneyland Hotel. Ook op internet vindt u tal van andere aanbiedingen voor Disneyland Parijs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,