Mefirst.be: goedkoopste autoverzekering zoeken én vinden

Een autoverzekering afsluiten is niet alleen eenvoudig, het is ook duur. En om de goedkoopste en tevens betrouwbare autoverzekering te zoeken en te vinden, beschikken Belgische autobestuurders voortaan over de gespecialiseerde website Mefirst.be, dat het iedereen bijzonder gemakkelijk maakt om zowel verzekeraars als autoverzekeringen met mekaar te vergelijken en op die manier de goedkoopste én beste keuze te maken. Hoe gaat het zoeken van de meest geschikte autoverzekering in zijn werk, en met wat moet je rekening houden om op een weinig tijdrovende manier de goedkoopste autoverzekering te vinden?

 

 

Nederland beschikt al langer over heel wat gespecialiseerde websites en berekeningsmodules om de goedkoopste en meest geschikte autoverzekering te zoeken en ook te vinden. Dergelijke onafhankelijke websites waren tot voor kort bij ons niet te vinden. Met mefirst.be komt daar nu gelukkig verandering in. Voortaan beschikken nu ook Belgische autobestuurders over een gespecialiseerde en onafhankelijke website om de meest geschikte en voordelige autoverzekering op de kop te tikken. Vooral de onafhankelijkheid van de website is van groot belang. Dat garandeerd je immers de meest voordelige en beste keuze.

 

Met kennis van zaken kiezen

 

Dat de initiatiefnemers met mefirst.be aan een behoefte voldoen, laat zich raden. Tot hiertoe kon men in ons land bij geen enkele onafhankelijke website terecht om een betrouwbare keuze te maken. Daarbij is het belangrijk dat je niet alleen oog hebt voor de verzekeringspremies zelf, maar zéker ook voor de dekking én de waarborgen die de verschillende verzekeraars in hun polis aanbieden. Dekking en waarborgen zijn minstens even belangrijk als de premie zélf.  Mefirst stelt de gebruikers in staat op één plaats en op een weinig tijdrovende manier toegang te hebben tot een aantal prijsoffertes van verschillende verzekeraars. Deze up to date informatie laat je toe op een compleet onafhankelijke manier én met de broodnodige kennis van zaken de juiste keuze te maken tussen de verschillende voorstellen voor je autoverzekering.

 

Transparantie van de voorstellen

 

Mefirst.be garandeerd zijn  gebruikers transparante prijsvoorstellen, dit ondanks het feit dat de verzekeringswereld niet eenvoudig en ondoorzichtig is. Een autoverzekering vinden met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is niet gemakkelijk. Mefirst biedt iedere autobestuurders een begrijpbare prijsofferte van de meest bekende verzekeraars. Daardoor is iedereen in staat een duidelijke en objectieve vergelijking te maken van de verschillende voorstellen, en dit op basis van persoonlijke gegevens van de autobestuurder.

 

Brede keuze autoverzekeringen

 

Mefirst.be biedt iedere autobestuurder de grootst mogelijke keuze aan offertes van zoveel mogelijk verzekeraars, hetgeen de keuze misschien niet vergemakkelijkt maar wél zo efficiënt mogelijk maakt. Er zijn  in ons land maar liefst tachtig autoverzekeraars actief en dit van alle mogelijke pluimage. Met Mefirst heb je de keuze tussen zowel directe verzekeraars, als verzekeraars die werken met makelaars en bankverzekeraars. Op die manier kan iedereen voor die verzekeraar kiezen die hem meest geschikt lijkt. 

 

Wat heb je nodig om verzekering te berekenen?

 

Om iedereen persoonlijke voorstellen te kunnen doen, heb je enkele documenten nodig om de voordeligste en meest geschikte voorstellen te bekomen. Daar heb je de volgende documenten voor nodig:

  • De uitreikingsdatum van je rijbewijs (maand/jaar).
  • Je bonus-malus van uw huidige verzekering.
  • De datum van de inverkeerstelling van je wagen (maand/jaar).
  • De vervaldatum van je huidig autoverzekeringscontract.
  • De datum van je schadegevallen gedurende de laatste 5 jaren (maand/jaar).

 

Hoe je verzekering berekenen?

  • Het berekenen van de voordeligste verzekeringspremies duurt amper enkele minuten.
  • Je bent in staat onmiddellijk de offertes van de verschillende verzekeraars op éénzelfde simulatiescherm te vergelijken.
  • Je kiest één of meerdere verzekeraars voor een gepersonaliseerde offerte.
  •  De verzekeraar(s) van je keuze neemt zo snel mogelijk terug contact op met zijn meest voordelige offerte.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,