Logeren bij Belgen in Frankrijk voor iedereen betaalbaar!

cevennes frankrijkLogeren bij Belgen in Frankrijk. Ongetwijfeld een prettig vooruitzicht. Want zeg nu zélf: wat is er aantrekkelijker dan te kunnen logeren bij landgenoten in het buitenland? Hou jij van rust midden de nog ongerepte natuur, en wil je begroet worden in jouw taal? Overweeg dan zeker een logeervakantie in Frankrijk, en dit op het schitterende natuurdomen Lancize van Vlamingen Mich en Raf. Hun vakantiepark bevindt zich op een groen plateau, midden de uitgestrekte bossen van natuurpark Cevennes, op wandelafstand van het pittorske dorpje Saint- Etienne Valllee Française. Hier kunnen we nog volop genieten van een rustgevende vakantie aan betaalbare prijzen. En, evenmin onbelangrijk: voor diegenen die hun vakantie nog niet hebben geboekt is er nog altijd plaats.

Onze vakantie doorbrengen bij landgenoten in het buitenland, spreekt meer en meer mensen aan. Vlamingen spelen wat graag in op deze populaire trend. Ze waarderen het te gast te kunnen zijn bij landgenoten in het buitenland. Natuurpark Lancize van van Mich en Raf leent zich perfect tot een ontspannende vakantie, midden de ongerepte natuur van Zuid- Frankrijk.

Paradijs voor fietsers en wandelaars

Toeristen die houden van rust en natuur, worden beslist verliefd op dit vakantiedomein, met een oppervlakte van ruim één hectare groot. Lancize ligt midden de bossen van het schitterende natuurpark Cevennes in Zuid- Frankrijk. Vanuit de gastenverblijven en appartementen heeft men een indrukwekkend zicht over deze ongerepte, groene regio. Vakantiepark Lancize beschikt naast twee comfortabele appertementen en gastenkamers over een prachtig onderhouden zwembad en een petanquebaan. Met zijn uitstekend bewegwijzerde fiets- en wandelpaden, is deze regio een waar paradijs voor fietsers en wandelaars. Deze wandelroutes behoren tot de Grote Routepaden 70 en wandelroute Stevenson doorkruist deze prachtige streek van noord naar zuid. Vanop het schitterend zomerterras heeft men een indrukwekkend zicht op het kasteel, hét visitekaartje van deze regio. Natuurliefhebbers worden hier verwend met een zelden geziene fauna en flora.

Groene vakantie voor iedereen betaalbaar

Voor een verblijf invakantiepark Lancize hoeven we ons zeker niet blauw te betalen, ook niet in het
hoogseizoen:

  • Appartementen voor twee en vier personen: 550 euro per week en 1040 euro voor twee weken.
  • Appartementen met uitgebreid ontbijt: 630/1210 euro, in half pension 938/1826 euro.
  • Comfortabele gastenkamers: 65 euro per nacht op basis van twee personen, ontbijt inbegrepen.
  • Gastenkamers buiten hoogseizoen en schoolvakanties: 55 euro per nacht op basis van twee personen, mét ontbijt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,