Koopjes: geniet van de winterkoopjes met een minilening van Ferratum

De winterkoopjes draaien op volle toeren. Wil je als consument écht gouden zaken doen, dan mag je daar niet aan voorbijgaan. Dat zou pas écht doodzonde zijn. Treuzel niet te lang want deze winterse koopjesperiode zijn zo weer voorbij. De laatste dag van januari zijn deze voordelige winterkoopjes immers weer achter de rug. Maar wat wanneer je met een beperkt budget zit en je dit jaar onmogelijk kan profiteren van deze winterkoopjes? Niet getreurd. Een minilening van Ferratum is voor jou de beste oplossing en opvallend goedkoop!

Laat de winterkoopjes niet aan jou voorbijgaan door een beperkt budget. Haal die favoriete koopjes binnen met een minilening van Ferratum!

We kijken allemaal uit naar deze traditionele winterkoopjes, maar voor velen komen ze écht wel ongelegen, want te vroeg. December is al een peperdure feestmaand zodat heel wat consumenten over geen geldreserve meer beschikbaar is om hun favoriete winterkoopjes toch binnen te halen.

Ferratum, gespecialiseerd in het verlenen van minileningen voor een beperkt bedrag en tijd, biedt je dan dé geknipte oplossing.  Dankzij het afsluiten van zo’n minilening bij Ferratum ben je in staat  een relatief klein maar toch voldoende groot bedrag voor een beperkte periode lenen, dat je dan zonder verantwoording aan je winterkoopjes kan spenderen. Een minilening vraag je uitsluitend online aan zodat je in vele gevallen nog de dag van je aanvraag over het gevraagde bedrag beschikt. Bij Ferratum zit je veilig! Deze kredietverlener werkt immers volledig volgens de Belgische wetgeving met een minimum aan papieren. Zelfs al sta je op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België, dan nog is dat voor Ferratum geen enkel probleem om je zo’n minilening toe te kennen.

Goedkoop én veilig lenen bij Ferratum

Ferratum leent bedragen tussen 50 en 500 euro. Je kan onmiddellijk en vrij over het geleende bedrag beschikken, maar je moet dat bedrag wél na 15 of 30 dagen terug betalen. Geld lenen kost immers geld, zelfs bij Ferratum. Maar bij deze kredietverlener ben je er wel opvallend goedkoop van af. De looptijd van je minilening bij Ferratum hangt uiteraard af van de grote van het geleende bedrag. Zowel je aanvraag als de volledige afhandeling van je minilening gebeurt bij Ferratum uitsluitend online of zelfs per SMS. Lenen bij Ferratumis goedkoop, veilig en betrouwbaar. Hoe goedkoop zo’n minilening bij Ferratum wel is, wordt geïllustreerd door de administratiekosten die tot amper vier euro per lening werden beperkt.

Leen met een garantsteller of garantieverzekering

Ferratum is uiteraard geen liefdadigheidSinstelling maar een kredietverstrekker, en wil zijn financieel risico dan ook zo beperkt mogelijk houden. Om er zeker van te zijn het geleende geld ook terug krijgen, vraagt Ferratum een garantsteller. Dat kan zowel een familielid als iemand uit je vriendenkring zijn. Deze stelt zich mede garant voor de terugbetaling van je lening. Wil je liefst geen derden bij het aangaan van je minilening bij Ferratum betrekken, dan heb je de mogelijkheid om een verzekering aan te gaan bij Global Guarantee.

De kostprijs van zo’n garantieverzekering hangt af van het geleende bedrag en de duurtijd van je minilening:

  • Geleend bedrag 50 euro/15 dagen:    8 euro
  • Geleend bedrag 100 euro/15 dagen:18 euro
  • Geleend bedrag 100 euro/30 dagen: 24 euro
  • Geleend bedrag 150 euro/30 dagen: 38 euro
  • Geleend bedrag 200 euro/30 dagen: 52 euro
  • Geleend bedrag 300 euro/30 dagen: 80 euro
  • Geleend bedrag 400 euro/30 dagen:108 euro
  • Geleend bedrag 500 euro/30 dagen:136 euro

Ferratum vraagt voor het verlenen van een minilening ook een strikt minimum aan bewijsmateriaal, waardoor je in vele gevallen nog dezelfde dag van je aanvraag over het geleende bedrag kunt beschikken.

Zowel de aanvraag als de volledige afhandeling van zo’n minilening wordt bij Ferratum uitsluitend online. Dat kan via deze website:Op zoek naar een kleine minilening?


... Of op zoek naar een grote lening?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,