Koffie dieet met afslankkoffie efficiënt met lichaamsbeweging

Zwaarlijvigheid en obesitas, de meesten van ons worden er vroeg of laat mee geconfronteerd. Beangstigend is ongetwijfeld het feit dat hun aantal nog altijd sterk toeneemt en ze steeds jonger worden. Al deze zwaargewichten willen slechts één ding: zo vlug mogelijk van hun overtollige kilo’s lichaamsgewicht verlost geraken. Hun  wil is sterk, maar slechts weinigen slagen in hun opzet. De reden? Té weinig doorzettingsvermogen, niet genoeg motivatie, het verkeerde dieet of moet de reden van hun falen elders worden gezocht? Eén ding is overduidelijk: hoe gemakkelijker een dieet, hoe populairder. Telt het koffie dieet daarom zoveel aanhangers? In het koffie dieet staat het drinken van afslankkoffie centraal. Wat is er dan zo speciaal aan deze afslankkoffie, dat het ons doet vermageren? Hoe doeltreffend is dit bakje troost,  beïnvloed het koffie dieet je gezondheid, en is het wel voor iedereen geschikt? 
Gewicht verliezen door het drinken van koffie?  Sommigen  beweren het tegendeel, maar deze afslankkoffie is we écht wel zuivere koffie. Het hoofdbestanddeel zijn hoofdzakelijk de klassieke Arabica koffieboon, met van nature uit  een laag cafeïnegehalte. Arabica koffiebonen worden bij afslankkoffie ongeroosterd gebruikt,  waardoor deze koffie over een hoog gehalte aminozuren beschikt. En uitgerekend deze aminozuren versnellen je vetverbranding.

Genoderma Lucidum  zuiver natuurproduct

Naast de Arabica koffie, zit in afslankoffie ook nog Genoderma Lucidum,  of Lingzhi. Een zuiver natuurproduct, dat helpt je bloeddruk op peil te houden. Het heeft ook een positief effect op je afweersysteem, en werkt cholesterolverlagend. Lingzi zuivert je lichaam van alle schadelijke stoffen.

Afslankkoffie met groene koffiebonen

Naast Arabica koffiebonen en Lingzhi, bevat afslankkoffie ook groene koffiebonen. Ze zijn afkomstig van koffieplanten waarvan de besjes rond de boon, in volle zon werden gedroogd. Ook deze groene koffiebonen worden niet geroosterd. Ongeroosterde, groene koffiebonen verminderen de opname van suikers, en zetten deze samen met je lichaamsvet versneld om in energie, waardoor je gewicht verliest. Groene koffiebonen ondersteunen de werking van je anti-oxidanten, waardoor extra schadelijke afvalstoffen worden afgevoerd.

Gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging

Deze afslankkoffie gebruik je, samen met een gezond dieet en extra lichaamsbeweging. Afslankkoffie past perfect in een gezond, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Zo voorkom je het bekende jojo- effect. Door de groene koffiebonen in afslankkoffie, schakelt je vermageringsproces in een hogere versnelling.
 

Volwaardige maaltijd

Afslankkoffie is uiteraard geen maaltijdvervanger.  Je drinkt dit zoals gewone koffie samen met een volwaardige maaltijd.  Afslankkoffie geeft een extra dimensie aan je koffie dieet en zal je vlugger kilo’s doen kwijt raken. Twee kopjes afslankkoffie per dag is ruimschoots voldoende. Dat geeft je extra energie. Té veel afslankkoffie drinken zal slaapproblemen veroorzaken. Eens je streefgewicht bereikt, dan kan je deze afslankkoffie blijven drinken, die zorgt ervoor dat je gewicht op peil houdt.

Koffie dieet niet voor iedereen geschikt

Het koffie dieet met afslankkoffie is niet voor iedereen geschikt. Het is verboden voor jongeren onder de vijftien jaar en zestigplussers, voor zwangere vrouwen of voor vrouwen die borstvoeding geven, en  voor patiënten met hartfalen.

Afslankkoffie met verboden substantie

Ondanks alle positieve effecten op je gezondheid, blijft het ook met afslankkoffie oppassen geblazen. Sommige merken bevatten sibutramine, een illegaal geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van… overgewicht en obesitas. Stoffen als sibutramine verhogen je risico op hart- en vaatziekten. Vooral in Green Coffie 800 wordt dit verboden bestanddeel in een hoge doseringen aangetroffen. Koop daarom je afslankkoffie in een natuurwinkel of bio- shop. Ze moeten je zekerheid kunnen geven over de samenstelling van hun afslankkoffie. Dit laatste vormt in vele gevallen ook een probleem. Bij sommige afslankkoffie’s wordt zelfs geen samenstelling vrijgegeven. Koop geen afslankkoffie met een onbekende samenstelling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,