Kerstcadeautips voor hem

Sokken? Te saai. Stropdas? Hij draagt ze nooit. Boek? Hij lees alleen de krant. Een geurtje? Hij heeft er al minstens 10….

Zoals altijd weer te laat met inkopen van kerstcadeaus door gebrek aan tijd of inspiratie? Geen paniek: met deze tips heb je binnen no-time hele originele cadeaus in huis voor je man, vriend, broer, neef, vader of opa.  En misschien kun je ze hiermee een stille hint geven, want ze zijn ook nog eens praktisch. Geen smoesjes meer om onder huishoudelijke taken uit te komen. Vanaf nu is blad harken, afval weggooien, vuur maken en post halen leuk!

Blaas me weg

Alle bomen zijn  inmiddels hun bladeren kwijt, maar juist dit is het moment waarop je je slag moet slaan. Doordat de herfst net voorbij is kun je voor hele mooie prijzen ee n goede bladblazer aanschaffen. Een echt mannencadeau dat zeker in de smaak zal vallen want nu hoeft hij niet alles met de hand bij elkaar te harken.

Stijlvol afval

Een afvalemmer is misschien niet het eerste dat in je opkomt wanneer je aan een cadeau voor een man denkt. Maar…er zijn afvalemmers en afvalemmers. Wesco is daar een voorbeeld van. Deze stoere afvalemmers hebben een stijlvolle en retro uitstraling. Dus vanaf nu krijgt de afvalemmer gewoon een ereplaats in huis.

You’ve got mail

Uitgekeken op die saaie brievenbus van plastic? Of wil je dit jaar een brievenbus die wél vuurwerkproef is? Dan is het tijd voor een nieuwe. Tegenwoordig zijn er zeer trendy brievenbussen te vinden. Va n rood tot glimmend zilver en van simpel ontwerp tot strak design. Alles is mogelijk. En wil je helemaal uitpakken, dan kun je er ook nog accessoires bij doen zoals een digitale deurspion of krantenrol.

Met vuur spelen

Iemand zei ooit: in iedere man schuilt een pyromaan. Wat is het toch met mannen en vuur? Daarom is een vuurkorf het ideale kerstcadeau. Nu het steeds kouder wordt komt deze warme sfeermaker goed van pas. Want wat is er fijner dan heerlijk met familie en vrienden onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein van de warmte van een vuurkorf genieten? Laat hem maar lekker met vuur spelen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...