Kamperen bij de boer in Frankrijk: ontspannend en leerrijk

Je houdt van het buitenleven op het platteland, en bent op zoek naar een geschikte vakantiebestemming om tijdens de komende vakantieperiode te kamperen bij de boer in Frankrijk? Overweeg dan zéker je vakantie door te brengen op boerderijcamping La Brouquere in de wondermooie Midi- Pyrenees, vlakbij Gondrin. Je zal je dit beslist niet beklagen.

Het dagdagelijkse leven op de boerderij is voor de meeste kinderen, en dan zéker voor stadskinderen, vrij onbekend. Velen weten zelfs niet dat hun melk van de koe afkomstig is, voor ze wordt verpakt en uiteindelijk naar de supermarkten vertrekt. Voor alle kinderen, en zéker voor deze stadskinderen, is een boerderijvakantie niet alleen deugddoend en ontspannend, maar vooral erg leerrijk. Wil je een vakantie anders dan anders, dan is een boerderijvakantie op het platteland beslist iets voor jou. Deze vorm van vakantie wordt steeds populairder, en landen als Ierland, Letland en Kroartië zijn bij de agrotoerist erg in trek. Kamperen en logeren bij de boer in Frankrijk is echter al jarenlang de absolute topper in het alsmaar belangrijker wordende agrotoerisme.

Zorgeloze kamperen midden de Armagnac wijngaarden

Boerderijcamping La Brouquère is een kleine en gemoedelijke boerderijcamping gelegen in de Franse Midi- Pyrenees, vlakbij het bergdorpje Grondin.
Hier krijgt de agrotoerist alle mogelijke kansen om de stress van zich af te schudden en met volle teugen te genieten van een zorgeloze vakantie midden de glooiende heuvels van de Gascogne, gelegen in het Département Gars. Dit is ook de streek van de wereldvermaarde Armagnac wijngaarden, van de panoramische vergezichten waar rust, ruimte, gemoedelijkheid en ontspanning centraal staan.

Terug naar de natuur

Kamperen bij de boer in Frankrijk staat op boerderijcamping La Brouquere gelijk met rustiek genieten en kamperen in La Douce France. Met een boerderijvakantie gaan de
toeristen hier terug naar de natuur, maar dan wél met behoud van alle comfort om van jouw agrovakantie een absolute topper te maken. En minstens even belangrijk: bij de Nederlanedse eigenaars voelt iedere vakantieganger zich onmiddellijk thuis. Hun ruime charme camping is opvallend idyllisch gelegen, en omringd door uitgestrekte wijngaarden met zijn haast unieke fauna en flora. Kamperen bij de boer in Frankrijk betekent op La Brouquere comfortabel genieten van alle mogelijke vakantiefaciliteiten, gaande van comfortabele verblijven, tot privé- sanitair en draadloos internet.

Een budgetvakantie op de boerderij

Zin in zo een echte best- budgetvakantie op de boerderij? In de Franse regio van de Gers is dit nog perfect mogelijk. Kamperen bij de boer in Frankrijk en leven op de boerderij, is er voor iedereen nog betaalbaar. Naast de comfortabele vakantie- infrastructuur, beschikt de agrotoerist hier in de onmiddellijke omgeving over een groot zwembad met waterparadijs, sport- en speelvelden, een groot avonturenbos voor de kinderen en uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden langs de talrijke en uitstekend bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Voor meer info en eventuele boekingen kan men steeds terecht op tel. 0033/562.29.19.44.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,