Jouw apotheek is voortaan 24u/24u open!

faviGa je niet zo graag naar de apotheek? Heb je niet altijd tijd vrij om vlug even naar de apotheek te gaan? Heeft jouw apotheek niet altijd de nodige producten ter beschikking? Dan is 24 Pharma dé oplossing voor jou! 24Pharma is de online apotheek van Apotheek Blindeman BVBA uit Haasdonk. In de officieel geregistreerde Belgische apotheek 24 Pharma vind je meer dan 15.000 verschillende producten die één voor één voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen die opgelegd zijn door de Belgische wetgeving en het FAGG, het controleorgaan van de Belgische overheid die waakt over de kwaliteit van de geneesmiddelen van de Belgische apotheken.

Wat zijn de voordelen van 24Pharma?

  • Je kunt er kiezen uit 15.000 verschillende producten binnen 10 verschillende categorieën.
  • 24 Pharma staat steeds ter beschikking wanneer dit nodig is. Je kunt er namelijk 24u/24u bestellingen plaatsen of de producten aankopen die je nodig hebt.
  • Wanneer je op weekdagen voor 16u ’s avonds bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag meteen verzonden waardoor je deze (als alles goed gaat) de volgende werkdag al in ontvangt bij jou thuis! Maar, ook op zaterdag is het mogelijk om je bestelling te ontvangen. Alle bestellingen die op vrijdag na 16 uur worden geplaatst worden de volgende dag, op zaterdag dus, nog verzonden en afgeleverd!
  • Wanneer je bij 24 Pharma bestelt, hoef je je nooit druk te maken om de verzendingskosten van je bestelling. Voor alle bestellingen binnen België rekent 24Pharma slechts €2,90 extra verzendingskosten aan. Voor alle bestellingen vanaf €49 rekenet 24 Pharma zelfs helemaal geen verzendingskosten aan, als dat niet mooi is.
  • Net als bij je apotheek om de hoek kun je ook bij 24 Pharma een spaarkaart aanvragen, weliswaar online. Door regelmatig producten te kopen kun je punten verzamelen die je vanaf 1.000 punten kunt inruilen voor een leuke korting.

Mis je het persoonlijk contact met je apotheek?

Geen probleem, ook daar heeft 24 Pharma aan gedacht. Op de website van 24 Pharma kun je namelijk volledig gratis chatten met een medewerker van 24 Pharma. Stel gerust al je vragen over je geneesmiddel of je gezondheidsproduct en je krijgt er meteen alle nodige informatie!

Meer informatie op http://www.24pharma.be/

24pharma
Willem Van Doornyckstraat 46
B-9120 Haasdonk
België

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...