Jongeren vliegen goedkoop met Bruxx.be

Vliegtickets zijn meestal niet goedkoop, integendeel. Gebruik je het vliegtuig naar je favoriete vakantiebestemming of voor je zakenreizen, dan kun je er beslist over meepraten. De concurrentie in deze sector is moordend, zeker met low cost maatschappijen als Rayanair, de Ierse lage kostenmaatschappij die zijn vluchten vanuit Charleroi oraniseert. Toch gaat Brussels Airlines deze concurrentie niet uit de weg, integendeel.  Het kan in zijn concurrentiestrijd rekenen op medewerking van negen vooraanstaande Europese maatschappijen die samen met SN Brussels Airlines de krachten bundelen om in de eerste plaats jongeren goedkope tickets te kunnen aanbieden. Ze ontwikkelden daarvoor met Bruxx.be een bijzonder handige en gebruiksvriendelijke tool op maat van de jonge generatie.

Wachten in de vertrekhal van de luchthaven is niet prettig. Bij jongeren is het echter belangrijk dat de bestemming leuk, trendy én goedkoop is…

Gebruikers krijgen in één oogopslag de goedkoopste bestemmingen voor een specifiek moment, of de voordeligste reisperiode voor een specifieke bestemming te zien. Steeds meer jongeren vinden hun weg naar Bruxx.be dat hen heel wat doet besparen. 

Bruxx.be verzamelt de meest voordelige vluchten van in de in totaal negen luchtvaartmaatschappijen die allen actief zijn vanop Brussels Airport. Tussen 45 euro en maximum 100 euro vlieg je heen en terug naar de leukste en meest trendy steden en stranden van Europa.

Op maat van de jongeren

Het project Bruxx.be is gemaakt op maat van de jonge reiziger. Op die manier hoeven ze zich voortaan voor een vliegticket niet meer blauw te betalen, en zijn ze in staat om goedkoop Europa te ontdekken. Het zoeken naar de beste, lees goedkoopste vluchten vanaf Brussels Airport is met Bruxx kinderspel. Op de website www.bruxx.bezie je in één oogopslag de goedkoopste bestemmingen voor een specifiek moment, of de voordeligste reisperiode voor een specifieke bestemming. Slaag je er als jongere in je reismoment aan te passen aan het aanbod, dan vind je op Bruxx.be onmiddellijk de goedkoopste weg, zelfs  naar de verste uithoeken van Europa.

Jongeren boeken voortaan hun ticket goedkoop en zonder aanschuiven via de gebruiksvriendelijke tool Bruxx.be

Eenvoudig en transparant

Het betreft telkens bestaande tarieven op reeds bestaande vluchten en dit van in totaal negen maatschappijen die vliegen vanaf Brussels Airport.  Het unieke zoeksysteem van Bruxx.be helpt de jeugdige passagier de goedkoopste prijzen van vliegtickets gemakkelijk en transparant terug te vinden. Ligt je bestemming vast en wil je die goedkope vlucht ook boeken, dan kom je terecht op de website van de door jou gekozen luchtvaartmaatschappij.

Social media

De in totaal negen Europese luchtvaartmaatschappijen die van en naar Brussels Airport vliegen en hun medewerking  verlenen aan dit proejct zijn naast Brussels Airlines zelf  Air Arabia, Air Baltic, Aer Lingus, Blue Air, easyJet, Jetairfly, Thomas Cook Airlines en Vueling.

Bruxx is een eenvoudig en goedkoop reservatiesysteem voor jongeren, maar de initiatiefnemers willen verder gaan dan dat. Zo linken ze hun reserveringsplatform met social media als Facebook, Twitter en andere tools. Op die manier kunnen jongeren hun reiservaringen, foto’s en- tips uitwisselen. Jongeren die zich inschrijven als gebruiker genieten tal van andere voordelen.

Eigen ontmoetingsruimte

Jongeren die gebruik maken van Bruxx.be voor het boeken van goedkope vluchten in gans Europa beschikken tijdens de druktste momenten op vrijdag en zaterdag met Exxit, een eigen jongerenruimte op Brussels Airport. Ze genieten daar van gratis wifi, game consoles, digitale televisie, iMacs of de fatboy’s om in te chillen. Op de luchthaven zelf genieten ze eveneens van heel wat voordelen bij onder andere Starbucks en Pizza hut. Tijdens de zomer worden tal van acties, promoties en bijkomende voordelen en kortingen voorzien.

Leuke bestemming en avontuur primeren

Met Buxx.be vind je in één oogopslag het goedkoopste ticket voor alle bestemmingen binnen Europa

Met dit uniek en innovatief initiatief beantwoordt Bruxx.be ongetwijfeld aan de verzuchtingen van de reizende jongeren in de leeftijd  18 en 34 jaar die op dit vlak anders functioneren dan de vorige generatie. Zij groeiden immers op met het internet, hun favoriete bron van informatie. Deze generatie jongeren is bijzonder flexibel. Ze hangen niet van één bepaalde bestemming of periode af, reizen vaak in groep en willen in de eerste plaats een leuke bestemming met nadruk op strand, bergen, citytrip, en avontuur.

  • Prijstip:  Bruxx.be bundelt alle voordelige vluchten van negen luchtvaartmaatschappijen, allen actief zijn op Brussels Airport. Vanaf amper 45 euro vlieg je heen en terug naar de meest trendy en interessantste steden en stranden van Europa.
  • Boeken: Bruxx.be is geen boekingssite. Het wijst je wel de weg naar het goedkoopste aanbod vliegtickets, boeken doe je nog steeds bij de betrokken maatschappij.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , ,