Is vakantieveiling betrouwbaar? Lees er alles over!

Nu de eindejaarsfeesten definitief achter de rug zijn, hebben velen hun handen vol met het zoeken en boeken van een geschikte vakantiebestemming. Vakantie’s nemen een flinke hap uit je gezindsbudget, zodat we meer en meer op zoek gaan naar kanalen om onze vakantie zo voordelig mogelijk te boeken. En dat gebeurt meer en meer via vakantieveilingen die vanuit Nederland naar ons kwamen overgewaaid en die ook hier steeds populairder worden. Maar hoe werkt nu zo’n vakantieveiling en zijn  aan deze goedkope manier van vakantie boeken ook nadelen  verbonden? Met andere woorden, is een vakantieveiling wel betrouwbaar? Op wat moet je letten omdat je goedkope vakantie geen dure vakantie zou worden? Hier lees je er alles over!

Vele vakantiegangers wachten tot het laatste ogenblik om hun vakantie vast te leggen, in de hoop op die manier een goede zaak te doen en zo voordelig mogelijk van hun verdiende en deugddopende rust te kunnen genieten. Dat lukt niet altijd. Ofwel zijn er geen geen lastminutes beschikbaar op bestemmingen waar jij je zinnen had op gezet, of je zag de laatste koopjes aan je neus voorbij gaan. Deze gang van zaken was aanleiding om met het veilen van voordelige vakanties te beginnen. Met zo’n succes, dat dergelijke sites als paddenstoelen uit de grond schoten. Die gang van zaken bleef ook in ons land niet onopgemerkt, zodat we met Holidaysbay.be voortaan over een eigen site beschikken waar je super voordelig je vakanties kunt boeken.

Uiteenlopende vakantiebestemmingen

Op vakantieveilingsites als holidaybay.be kun  je bieden op de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen gaande van populaire kortbijvakanties in eigen land of in onze buur landen tot complete all- inn vliegvakanties, exotische reisbestemmingen en  cruisevakanties. Je moet je uiteraard wél tevreden stellen met het aanbod van het moment. Op veilingsite Holidaysbay zijn echter ook interessante koopjes te doen met kortingen die in vele gevallen oplopen tot meer dan vijftig procent. Voordeel hiervan is dat je niet moet bieden, maar dat je deze super voordelige aanbiedingen onmiddellijk aan de vooropgestelde prijs kunt kopen.

Bieden is kinderspel

Bieden op een supervoordelige vakantie op Holidaysbay is kinderspel. Dat is zéker en vast een bijkomende troef  met vergelijkbare sites. Zelfs al maakte je nog nooit met zo’n vakantieveilingsite kennis, dan nog levert bieden op je favoriete vakantiebestemming geen enkel probleem op. Holidaysbay geldt hier slechts als tussenpersoon. Het brengt vraag en aanbod samen en daarbij stopt het ook. Wie op deze Vlaamse vakantieveilingsite voortaan zijn goedkope vakantie wil boeken, betaalt eenmalig 7,50 euro aan administratiekosten. Nadat Holidaysbay  je profiel en wachtwoord goed keurde, kan het  bieden beginnen.

Bieden vanaf één euro…

Je kan op Holidaybays bieden vanaf één euro tot een maximum bedrag van honderd euro. Per keer méér bieden dan honderd euro is hier niet toegestaan. Holidaysby past dagelijks zijn vakantieaanbod aan. Zijn er aan sommige vakantiebestemmingen extra kosten voorzien, dan wordt daar vooraf melding van gemaakt.

Waarom eigen vakantieveilingsite?

Het gebruik van een eigen, lees Belgische, veilingsite bied je als consument vele voordelen. Het aanbod van deze site is volledig Belgsich. Op de vele Nederlandse veilingsites verschilt het aanbod grondig van waar wij Vlamingen  echt naar op zoek  zijn. Een ander voordeel van een eigen Belgische vakantieveilingsite is dat je steeds vanuit Zaventem kunt opstijgen, terwijl je bij een Nederlandse veilingsite telkens naar Schiphol moet. Het aanbod op Holidaysbay groeit zienderogen en wordt regelmatig aangepast.

Extra tips bij bieden op betrouwbare vakantieveilingsites

  • Vergelijk prijsaanbod: voor je écht op deze vakantieveilingsite gaat bieden, bezoek je best vooraf de site van het betrokken hotel, en vergelijk je de prijs die men daar vraagt met die van de veilingsite. Check ook het aanbod en de prijzen op andere veilingsites.
    • Aanbod: lees vooraf wat er juist in het aanbd staat. Staat er bijvoorbeeld te lezen dat het om een vijfsterrenhotel aan de kust gaat op basis van beschikbaarheid, dan kun je er zeker vanuit gaan dat dit aanbod niet in het hoogseizoen beschikbaar is.
    • Budget: stel vooraf een budget voorop en ga daar in geen geval over.
    • Wanneer bieden: wordt een arrangement meerdere keren aangeboden, bezoek de vakantieveilingsite dan op de meest rustige ogenblikken van de dag en zeker niet ’s avonds tussen 19 en 22 uur wanneer het op deze sites het drukst is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,