Avontuurlijke Husky sledetochten door Lapland

Touroperator LaplandReizen organiseert gegarandeerde sneeuwvakanties naar winters Lapland. Hou je van avontuur en uitdagingen, dan zijn de arrangementen van LaplandReizen beslist iets voor jou.

Zo kan je vanaf  december met deze reisorganisator weer op  avontuurlijke sledetochten door winters Lapland, en dit vanuit één van de bekendste huskyfarms van het land. Deze voor Lapland typische boerderij beschikt zelfs over een eigen huskyras, de Finn-Jann Alaskan, en telt méér dan honderd van deze typische sledehonden.

Taivalkoski Husky Raid

Met de husky sledetochten die door LaplandReizen wordt georganiseerd, trek je tijdens de Taivalkoski Husky Raid vijf dagen lang door uitgestrekte winterse bossen, over licht glooiende heuvels en langs dicht bevroren meren. Je leert  ook alle knepen van het ‘mushen’, het besturen van een hondenslede. De huskyfarm zorgt voor de nodige accomodatie, maaltijden en aangepaste thermokleding.
Dit Taivalkoski arrangement van LaplandReizen duurt in totaal acht dagen. Vijf dagen zijn voorzien voor de huskytochten zelf. De prijs van deze gegarandeerde sneeuwvakantie bedraagt 1735 euro. Voor meer info en boeking kan je terecht op http://www.laplandreizen.be/.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,