Stijlvolle kleding: ook voor grote maten dameskleding!

kledingBen jij aangewezen op grote mate dameskleding en wil je in alle omstandigheden toch stijlvol en modieus gekleed gaan? Geen probleem, het kledingaanbod voor dames met een maatje meer kent de laatste jaren een sterke groei. Vrouwen die het van een maatje meer moeten hebben, heroveren stilaan maar zeker hun plaats binnen de hedendaagse mode-sector. Met welke tips en raadgevingen houden we als vrouw, aangewezen op grote mate dameskleding, rekening om er steeds smaakvol gekleed bij te lopen? Voor dames met een maatje meer was het lange tijd haast onmogelijk om zich stijlvol en modieus te kleden. Daar kwam de jongste jaren gelukkige verandering in. Het aanbod aan grote mate dameskleding kende zo’n evolutie, dat dames met een maatje meer nu even modieus gekleed kunnen gaan dan hun vriendinnen met maatje 38.

Waar koop ik grote mate dameskleding?

De jongste evolutie binnen de hedendaagse kledingsector was er oorzaak van dat speciaalzaken voor dames met een maatje meer als de gekende paddenstoelen uit de grond schoten. En deze speciaalzaken zijn lang niet uitsluitend het voorrecht van onze grootsteden. Provinciestadjes en zelfs meer landelijke gemeenten beschikken vandaag over zo’n gespecialiseerde kledingszaak.

Grote mate dameskleding ook online

Grote mate dameskleding wordt nu ook online aangeboden. Ook hier beschikken dames met een maatje meer over de meest uitgebreide collecties waaruit ze rustig thuis hun keuze kunnen maken. Daarbij komt nog dat bestelde kleding die niet aan onze wensen voldoet, binnen een bepaalde periode probleemloos mogen terug sturen. Mocht u op zoek zijn naar mannenkleding met een maatje meer, ga dan zeker eens langs bij JeansXL. Met welke kledingtips moeten vrouwen met een maatje meer rekening houden om er steeds stijlvol en gekleed bij te lopen?

Koop je kleding nooit te klein

Wanneer je aangewezen bent op grote mate dameskleding, heb je vlug de verleiding kleding met een iets kleinere maat dan wenselijk te kopen. Dat moet je zéker vermijden. Té kleine kleding zet je grotere kledingmaat immers extra in de verf. Leg liever de nadruk op één bepaald lichaamsdeel. Is bijvoorbeeld je taille opvallend smal in verhouding tot de rest van je lichaam, verdoezel dit dan door het gebruik van een riem of andere opvallende modeaccesoires. Zo zal je ieders aandacht op je middel vestigen.

Hou rekening met je lichaamsvormen

Wees bij het kiezen van je kleding eerlijk met jezelf, en kies kleding die past bij jouw lichaamsvormen. Kleding met wijde mouwen verleggen de aandacht van je eventueele té stevige bovenarmen. Modieuze shirts en tops houden op hun beurt alle aandacht van je buikje weg. Wijdse broeken en rokken zijn ideaal voor vrouwen met brede heupen. Strak zittende kleding is uiteraard te mijden.

Bij grote mate dameskleding zijn alle kleurcombinaties mogelijk

Tot voor enkele jaren waren de meest neutrale kleuren als grijs en zwart, het voorrecht van dames met een grote maat. Daar kwam de jongste jaren gelukkig verandering in. Ook hier zijn nu alle kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Zoals dat bij alle vrouwen het geval, is moeten ook vrouwen met grote mate dameskleding, voor zichzelf uitmaken welke kleuren bij hun passen, en welke niet.

Ruime kleren maken niet altijd slanker

Het is een absolute misvatting, dat ruime en wijdse kleding doet afslanken. Kies die kleding die goed zit, en het meeste draagcomfort biedt. Neem gewoon de tijd passende kleding te vinden, en je zal versteld staan van de ruime mogelijkheden. Ondertussen is één ding duidelijk: voor de hedendaagse vrouw, aangewezen op grote mate dameskleding, is vandaag niet alles, maar toch heel veel mogelijk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,