Hoe Waar

Gratis gsm abonnement

Bestaan gratis gsm abonnementen? Krijgt u een gsm gratis bij uw abonnement?

Gratis gsm bij abonnementen: wat en waar! Helaas zijn er op de dag van vandaag nog geen gratis gsm abonnementen. Dit is niet haalbaar voor de gsm provider. Toch weerhoudt dit hen er niet van om af en toe eens op de proppen de komen met stunts. Zo zat onlangs bij het tijdschrift Humo een gratis SIM-kaart met gratis belwaarde.

Wat echter wel steeds meer voorkomt, is het fenomeen van koppelverkoop. Je krijgt dan een gratis gsm bij een abonnement. (Vaak dien je er nog enkele symbolische euro’s bij te betalen.) Een voorbeeld van zo’n abonnementen kunt u bestellen bij HOTgsm.be. U vind er de LG Cookie, die een marktwaarde heeft van 149 EUR. Als u hem bestelt met een abonnement van 10 EUR per maand, dan krijgt u op de gsm een korting van maar liefst honderd euro. Indien u datzelfde abonnement wenst, maar tevreden bent met een Samsung C3050, dan krijgt u die gsm er gratis bij.

Ook The Phone House lanceerde in BelgiĆ« mee dit concept. Bij hen kan je ook terecht voor gratis gsm toestellen, mits u er een abonnement van x-aantal maanden bijneemt. Ook 2call is hier een belangrijke nichespeler. Sinds 2002 zijn ze actief en aangezien ze enkel via internet verkopen kunnen ze scherpe prijzen hanteren. Na wat onderzoek blijkt dat je ook bij hen gratis gsm’s kun verkrijgen. Hieronder heb ik hun kostenloze modellen gerangschikt.

Adverteren bij Daisycon Adverteren bij Daisycon gratis mobieltje

Kort samengevat: de online webshop waar je een gratis gsm krijgt bij je abonnement, is HotGSM.be. Deze site werkt samen met zowel Proximus, Base en Mobistar, dus je vindt er ongetwijfeld het abonnement van je keuze. Succes!